Vakifbank müfettişlik
-
@pluton şu an beni iyice umutlandırdınız. Benim YDS 70 ve üstü.
-
@pluton tamam hocam teşekkür ederim. Gayet açıklayıcı oldu. Umut edebilirim o zaman.
-
@pluton benim yökdil 55 geçen yıl da 21/40 yaptım ama pek ümitli değilim. yds si 70 üstü olup geçemeyenler de vardı sanırım geçen yıl hocam.
-
@pluton peki bu İngilizcede 20 gramer denilen kısıma bağlaçlar dahil değil mi? Yani sadece zaman soruları değil sanırım.
-
@veblenist evet hocam bağlaçlar,zaman soruları,kelime bilgisi,phrasal verbs vb.
-
@veblenist kardesim YDS den 70 üstü puanın varsa rahatına bak sınavda tek sorunun süre olur senin sen bakma zor filan diyenlere ülkemizde maalesef İngilizce eğitiminin halı ortada İngilizcede başarısız insanların yargısı o. Bak sana şöyle bı örnek veriym halkbank in uzman yardımcılığı sınavına girdiysen geçen ayki hemen hemen benzerdi zorluk derecesi belki bı tık üstüdür çok az bı şekilde sen rahatına bak YDS 70 üstü rahat geçer ama ekonomi bankacilik kelimelerini biraz genişlet
-
@bestof92 Uzmanlık için ikametgah önemliymiş. Uzmanlık olsa bile razıyım. İzmir’de oturuyorum. Açar mı bilmem. Umarım en kötü uzmanlığa girerim.
-
@veblenist soru dağılımları hakkında bişey hatırlamıyorum fakat grammer 18 20 tane rahat vardı evet
-
@veblenist herşey var
-
@pluton eyvallah. Umarım iyi şeyler olur, ne diyeyim.
-
@veblenist evet hocam ikametgah önemli ama tek kriterde bu olmayabilir uzman yard icin ayrıca ıst kadar olmasa da ankara,izmir gibi büyükşehirlerde olanların da şansının olabileceğini düşünüyorum az da olsa açık vardır muhtemelen
-
@bestof92 yaza hazırlanmak istemiyorum bir daha. Kalite, iyi bir iş. Artık akşamları ders çalışmak yerine kendime zaman ayırmak istiyorum.
-
@bluephantom anladığım kadarıyla 1.oturumda 40 gy 40 da ing sorusu var .süre de 120 dakika mı
-
@blackmirror süre 90 dakila ve yds 70!80 bakmaz ilk oturum hic belli olmuyor
-
@fablo ben tedbirli olacağım hocam zaten. Yine sıkı sıkı çalışacağım.)
-
@fablo 80 soruya 90 dakika öyle mi
-
15 gündür hazırlanıyorum bu sınava. Alan çalıştım hep(internetten videolarla gidiyorum) ama baya fazla konu var(özellikle hukukta), İngilizceme güveniyorum, genel yetenek içinse Aleste çıkmış sorulara bakacağım. Kazanmam lazım bunu, artık kendi ayaklarımın üstünde durmam lazım umarım allah herkesin gönlüne göre verir..
-
hukuk kısmına ait sorular çok detay gelmiyor ama genel bütün derslerin bölüm içeriklerinden soru çıkabiliyor arkadaşlar. Test ağırlıklı çalışma metodu faydalı olacaktır.
-
@antimülakat muhasebesi nasıl olur hocam banka muhasebesinden çok soru geliyor mu ?
-
@thorstein-veblen hocam sınav ilanında yer alan bütün kısımlardan soru geldi geçtiğimiz senelerde. Alan sorularının çok aşırı zor olmayacağını düşünüyorum.