Vakifbank müfettişlik
-
@jamiryoo Ayrı bir sınav açıyor mu uzman yardımcısı alımı adı altında?
-
@jamiryoo hocam vakıfbank uzman yard sınavı yapmıyor müfettiş yard sınavında elenenleri uzman yard için mulakata çağırıyor
-
peki hocam ziraat ve halk bank ta olan servis görevlisi vs pozisyonlar daki elemanları nereden temin ediyor
-
@jamiryoo emin olmamakla birlikte, kariyer sitelerinden ilan verilerek temin ediliyor diye biliyorum.
-
@jamiryoo Halkbank bu sene servis görevlileri alımı için ayrı sınav yaptı diye biliyorum
-
@friyay gerçekten bilgim yok. Acaba mali analiz formüllerini o konu dahilinde mi soruyorlar diye de sallayasım geliyor ama bilemiyorum tabi
-
Yaşım tutmuyor tutsa kesinlikle kaçmazdı. 6 aydan kaçırıyorum acaba kabul edilir miyim başvursam
-
Arkadaslar bilgilerimi guncellemek istedim fakat buton acilmadi var mi ayni sıkıntıyı yasayan
-
Arkadaşlar, GY sınavında geometri yok değil mi?
-
@gretchen Linki bulamadım. Bir daha yollar mısınız lütfen
-
@bestof92 Ben geçen yıl 60 yaptım. İngilizceyi yetiştiremediğim için elendim. 150 içerisindeydim. İkametgah İstanbul idi. Ben neden çağrılmadım. 57 puanla alındığına emin misiniz?
-
@veblenist gecen sene girenlere sormuştum geometri yok olursa da 1 soru gelir dediler
-
@bluephantom eminim hocam mülakata çağrıldı ama mulakatta elendi, hocam aslinda neye göre çağırdıkları da tam belli değil ikametgah,yaş,okul,erkek adaylar için askerlik gibi şeylere de kurulun dikkat ettiği söyleniyordu geçen seneki vakıfbank başlığını okursanız 70 puanlı ikametgahı istanbul olanların bile cagrilmadigini görürsünüz ben de geçen sene 65 puan almıştım ve sadece ing den kalmıştım ve uzmanlık için mülakata cagrilmistim ama hastalandigim için mülakata gidememiştim bu sene için yine ing den kalıp geçemezsem acaba uzmanlık teklif ederler mi diye düşünmüyor da değilim umarım hakkaniyetli bir alım olur.
-
@bluephantom yetiştiremedim derken ing soruları zor muydu ya da süre mi yeterli değildi .
-
@blackmirror gecen sene giren herkes hem gy hem de ing kolay değildi diyorlar ya gy zor geliyo yada ing zor geliyo süreyi artıracak kolay sorular pek sorulmamış son dönemlerde ama şunu bilemem belki de sınava ingilizcesi kötü olan aday çogunlukta oldugundan zor diyor olabilirler.
-
@can teşekkür ederim. Arkadaşlar, diyelim ki İngilizceyi geçtik, tüm koşulları sağladık ama çağırılacak kişi sayısına, sıralamaya giremedik. O zaman ne oluyor? Nasıl işliyor süreç?
-
@veblenist bu soruya da ben cevap vereyim o zaman:) tümşartları sağlayıp da ilk 130 da yer alamazsan yuzde 60uzmn yard pozisyonu için mülakata davet ediliyorsun ancak yuzde 40 lık pay ik nın yaptığı filtreye baglı ikametgah yaş bölüm vs
-
Arkadaşlar geçen sene sınav bılgılerını ıstanbula posta yoluyla yolluyorduk bu sene oyle bir şey okumadım bilginiz var mı bu konuda
-
@laffer29 ilanda aşağılarda "Sistem üzerinden başvurusunu tamamlayan adayların Bankamıza herhangi bir belge göndermesine gerek yoktur.
Adayların internetten yaptığı başvuru sırasında doldurduğu bilgilerin (T.C. Vatandaşlık No., mezuniyet durumu vb.) doğruluğu Bankamızca teyit edilecektir." Yazıyor -
Arkadaşlar daha önce giren arkadaşların tecrübelerine dayanarak bir sorum var.Seçmeli kısımda kararsız kaldım.Muhasebe ve maliye sorularını nasıl soruyorlar? Mesela muhasebede kur soruları çok diye duymuştum doğru mudur?