Vakifbank müfettişlik
-
@thorstein-veblen Estağfurullah hocam
-
arkadaşlar muhasebe konularında TMS yok ancak 2008 sınavında sormuşlar geçen yıl giren arkadaşlar muhasebe kısmında TMS soruyorlar mı risk kontrol yöntemleri falan
-
@gretchen Fazlasıyla faydalı olabilecek bir kaynak bence, teşekkürler hocam.
-
@jimgordon Rica ederim hocam. Kolay gelsin.
-
@beşiktaş1903 hocam denetim,ufrs,maliyet muhasebesi hepsi çıkabilir ona göre hazırlanmak lazım geçen seneki soruları tam hatirlayamiyorum ama hemen hemen her konudan soru vardı
-
@bestof92 hmm eyw. sağolasın konularda genel muhasebe mali tablo analizi ve bankacılığı ilgilendiren konular diyordu ondan görünce şaşırdım
-
@bestof92 tfrs’ye de bakın.
-
Arkadaşlar buikamwtgah olayinaa ne diyorsunuz geçen seneki gibi 80 lik İstanbul dışından adaylar yerine 65 lik İstanbul ikametgahı adayları mi tercih ederler sizce ??
-
Merhaba, ben maliye tercih ettim fakat konulardaki finansman yönetimi ve politikası için nerden çalışılmalı hiçbir fikrim yok. Aöf işletme finansman yönetimi ders notları geçerli ve yeterli olur mu
-
@füreya, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@thorstein-veblen fotoğrafı bir türlü yükleyemiyorum sürekli hata veriyor çıldırcam. Siz nasıl yüklediniz? Jpeg formatında mı ve kaç boyutta olması gerek? 45 KB bile denedim olmadı
Aynı sorun bende var bi türlü fotoğrafı yükleyemiyorum. Sorunu nasıl çözdünüz acaba?
-
@castieel aslında en son denediğim ve yüklediğim fotoğraf öncekilerden daha yüksek boyutta çözünürlükte idi ve jpeg formatındaydı. Fotoğrafı seçtikten sonra yanlış hatırlamıyorsam "ekle" vardı. Ona tıkladım. Yükledi.
-
Hangi alanı seçmek daha mantıklı sizce? Maliye mi muhasebe mi?
-
@josefiyne ben maliye seçtim. Ama maliye içinde mali analiz formüllerinden de sorular gelmiş. Muhasebede bankacılık muhasebesinden çekindiğim için maliye seçtim.
-
@füreya banka muhasebesini hiç bilmiyorum. Kaç soru çıkmış ki banka muhasebesinden. O zaman maliye mantıklı gibi.
-
@josefiyne sayısını bilmiyorum gerçekten. Yanlış yönlendirmek istemem. Bankacılık muhasebesini ben de bilmiyorum. Bazı arkadaslarım gecen sene maliye seçmişti, pişman olmamışlardı aslında. Ben de maliye seçtim o yüzden.
-
@füreya finansman yönetimi ve politikası neleri kapsıyor acaba? Googleladım aslında ama tam bu adıyla bulamayınca içime sinmedi
-
@füreya sağolun hocam. Maliye daha mantıklı görünüyor bu halde.
-
@pluton hocam 65 puan neyse de 57 puanla bile sırf ikametgahı istanbul diye uzman yard çağırılan vardı geçen sene
-
ben şubatta mezun oluyorum da mezuniyet yılında 2018 yok. benimle aynı durumda olan var mı? yarın arayacağım tabi ki de ama belki bilgisi olan vardır diye yazıyorum
-
vakıf bank uzman yrd alımı da olur mu acaba yakın zaman da