Vakifbank müfettişlik
-
@hoyuelo valla 3 arkadaşım daha çağırıldı puanlarını bilmiyorum onların. Nasıl bir mantıkla çağırıyorlar bilmiyorum da.
-
@samet06 evet ama sinavdan sonra taşısam istanbula bi sıkıntı olur mu acaba ?
-
Başvuru yaparken ikametgah isterse İstanbul gözüksün
-
@register imkan varsa istanbula taşı
-
@samet06 evet mi bilinmezlik var bu konuda ve çok can sıkıcı.. bunu bile bile yine gireceğim sınava bu daha acı..
-
Merhabalar,40 sorudan oluşan ingilizce testi acaba hangi bölümlere ayrılıyor bilgi verebilecek olan olursa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler
-
Benim ingilizce sıkıntı değil ama alan bilgisi yeni görüyorum ve çok eksiğim var özellikle hukukta bölümüm ingilizceydi bu yüzden hukuk dersi hiç görmedim o yönden sıkıntı çekiyorum çok. Alan bilgisi yüzünden halkbank iç kontrolörlük sınavını da geçememişim
-
@casus6 hocam vakifbankin alan kismi halkbank gibi sacma degil ama saglamdir yine de 2 aylık bir çalışmayla yapılabilir zaten vakifbankin sınavında olay tamamen ingilizce diğer bölümlerde 20 doğru 20 yanlış bile yapsanız ingilizceyi gecerseniz büyük ihtimal mülakata kalırsınız ayrıca toplamda 1 alandan barajı geçemezseniz ,puaniniz da iyiyse ve ikametgah istanbul ise uzmanlığa çağrılma ihtimali de yüksek
-
@shady1 haklısınız.
-
@shady1 başlığın linkini atmanız mümkün mü?
-
-
Arkadaşlar, uzman yardımcılığı konusunda bir bilgi kirliliği var. Tam olarak ne kadar maaş alıyorlar? Net 2000 diyen de var 3000 diyen de var. Acaba birinde yılda üç veya dört sefer verilen tazminatlar dahil mi? Mesela İstanbul farkı var mı?
-
@reckless, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Maaşi uzm yard icin net 1980 filan alirsiniz. Vergi dilimiyle yilnsonuna doğru 1600 filan gorurseniz sasirmayin. Cift maas lafını kim cikariyo onu da anlamiyorum . 3 ayda 1 cift maas almiyosunuz . Ikramiye aliyosunuz o da 1600 filan lira net. Senede 2 kez mudurunuzun takdirine göre performans alirsiniz 400 alan da oluyo 1200 alan da. Yemek karti 13 -14 lira gunluk. Is yogun ve stresli . Saat kavramı yok ne zaman biterse o zaman cikarsiniz. Subedeyseniz iyce gec çıkarsıniz . Mudurlukte iseniz biraz daha rahattir subeye gore.
-
Onu gördüm, teşekkür ederim ama ne bileyim arkadaşlar, asgari ücret neredeyse o kadar. Uzman yardımcılığına gelene kadar servis görevlisi, gişe, ara bölümlerdeki yönetmenler var. Yani bana çok düşük geldi. Net en azından 2.500 vardır diye düşünüyorum. Yeni giren gişe görevlisi asgari ücretten hesaplasak arada dört, beş bölümün her biri 100 lira fark etse 2 bin lirayı geçiyor. Tuhaf değil mi? İşkolikte 2013 yılındaki Vakıfbank uzman yardımcısı maaşı net 2.400 gözüküyor. Sizce doğru değil mi?
-
@veblenist 2 saat önce vakıfbankta uzman yardımcısı bi arkadaşımla konuştum. Kendisi 2017 eylül de iş başı yaptı İstanbul da. 21 maaş olarak geçiyor aylık ortalama yeni zamla beraber 4000 tl yi geçiyor dedi.
-
Benim merak ettiğim puan hesaplaması. Her soru 1 puan değil sanırım. Hesaplana nasıl yapılıyor bilen var mı ?
-
@mhmt7 bu rakam oldukça mantıklı geldi. Arkadaşınıza da sormuşsunuz, ben 4.000 olarak kabul ediyorum başlangıç maaşını.)) Puanlama konusundan bir fikrim yok. Burada en önemli konu İngilizce. Geçemezsek otomatik olarak birçok fırsatı kaçırıyoruz. Geçersek de puana etkisi yok. Çoğu kişi yarı yarıya alanın yeteceğini söylüyor ama o da çok mantıklı gelmiyor bana. Mesela maliye bölümünün konularında Kamu Gelirleri, Devlet Bütçesi, Devlet Borçlanması yazmıyor ama içimde yine de bir tereddüt var. Finansman başlığı altında Devlet Borçlanması da çıkar mı acaba?
-
@veblenist @mhmt7 vakifbank uzman yardimcisi ayda ortalama 4 bin öyle mi siz nerde yaşıyorsunuz ya. Girince görürsünüz . O zaman beni hatirlayin demisti dersiniz .
-
arkadaşlar çalışma ilini biz mi tercih ediyoruz
-
@shady1 uzman yardımcısı calisan arkadaşım var vakıfta ben sizi aydınlatın bu konuda net olarak 2000 2500 yatıyor yıllık olarak herşey dahil yol yemek ortalama 3500 kendisinin dediği rakamlar bunlar ama geçen ay 2200 civarı yatmış net olarak