Vakifbank müfettişlik
-
@muzlusut eyvallah hocam.
-
Arkadaşlar sınava kesinlikle İstanbul'da girebiliyoruz değil mi?
-
@wickselll İstanbul ve Ankara'da yapılacak sınavlar.
-
@deschain Müfettiş yard. oldunuz mu peki? Aynı zamanda genel kültüre nasıl çalıştınız?
-
@andone Genel yetenek nerden hazırlandınız?
-
@msş Hocam, ortalama kaç puanla mülakata çağrıldınız? Genel yetenek için hangi kaynakları kullandınız
-
@bluephantom ekstra çalışmadım normal matematik bilgilerimle girdim,eksikseniz biraz çalışın kolay ama o kadar da değil
-
@bluephantom Olamadım. Genel kültür sormuyorlar.
-
-
@pantheon1 İngilizcesi YDS tarzında ve paragraflar ekonomi, bankacılık vs alanında geliyor genelde, bilim de gelebilir tabii ki.
-
Arkadaşlar kpss a sekmesindeki yoğunluktan dolayı başlığı sınavlar>diğer sekmesinde taşındı.
-
Arkadaşlar herkese ilan hayırlı olsun, uzman yardımcılığı konusunda çok bilgisi olan var mı? Çalışma sistemleri nelerdir? İş yükü vb.?
-
@veblenist ve ek olarak maaş , cift maas yok demişti bi arkadas 1950 demişt net maasa her yerde farklı duyuyoruz maaşlar hakkında
-
@bluephantom gy için kendi bılgıleımle girdim ekstra calısmadım ve 68 puanla çağrıldım.eger ıng zayıfsa gy kısmına yüklen uzman yrd için avantajlı olursun
-
Arkadaşlar bir şey soracağım. Başvuru şartlarında başka bir kuruma karşı çalışma yükümlülüğü bulunmamalı ibaresi yer alıyor. Bu olay mülakat tarihindeki durumumu tanımlıyor acaba yoksa işe başlama zamanını mı? Yani işten ne zaman ayrılmak gerekiyor, sözleşmenin ne zaman bitmesi gerekiyor tam olarak bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi beni..
-
@pantheon1 işe başlama tarihinden bahsediyor hocam, yani eğitime basladiginiz tarihte başka bir şirketle iş ilişkinizin bulunmaması gerekiyor.
-
@bestof92 tamamdır hocam çok teşekkür ederim
-
arkadaşlar parayı nereye yatırıyoruz ? Vakıfbank atm'lerinde göremedim ben o kısmı ?
-
@gencfenerli atm den yatırılmıyor Sınav ucretını odemek için subeye gıtmenız gerekiyor adres cep no vs bilgileri de alınacagından
-
@can sağ ol teşekkürler