Vakifbank müfettişlik
-
@deschain Pardon genel yetenek diyecektim. Nasıl çalıştınız ve mülakat sürecinde nasıl sorular yönelttiler?
-
Arkadaslar merhaba ben klavuzu okudum ancak yine soruyum gecen yıl evrak göndermiştik genel müdürlüge bu yıl öyle bişey görmedim kesin olarak göndermiyoruz dimi
-
-
@shady1 Reddettim sadece
-
@deschain sadece müfettişlik mi istiyosunuz
-
@shady1 Evet bu yüzden sürünüyorum diyebilirim
-
@deschain en mantiklisi. Uzmanlikta filan calisilmaz
-
İyi günler herkese. Geçen sene girdim bu sınava, ingilizce yapamadığım için teftişten elendim. Ancak puanım iyi olduğu için uzman yardımcılığı teklifi geldi. Mülakatta elendim ama bu sene teftiş sınavına girebilir miyim? Bilginiz var mı? Bir de insan kaynakları numarası varsa atarmısınız? Ulaşamıyorum ben.
-
@samet06 kaç puanla mülakata çağrıldınız hocam
-
@galaxyy 75 küsürdü
-
@samet06 kaç soru oluyor? Puanlama nasıldı?
-
@akbabos hocam geçen seneki forumu okursanız detaylı Bilgi edinirsiniz.
-
@samet06 Aaa uzman yardımcılığı için çağırdıklarını mülakatta elediklerini bilmiyordum.. Geçmiş olsun hocam. Sorunuzla ilgili ise, kılavuzda yer alan ibareye göre sözlü sınavdan elenenler bir daha bu sınava katılamıyorlar. Önemli not olarak kırmızı renkli yazı ile, sözlü sınavdan elenenlerin kontrol çalışmaları başvurular tamamlandıktan sonra yapılacaktır denmiş. Bence başvuramıyorsunuz ama isterseniz insan kaynaklarını arayıp kesin bilgi alın.
-
@burcuburcu hocam servis görevlisi başlığını da buraya taşımalilar bence. A grubunda işi ne servisin . Siz yönetici misiniz?
-
@msş hangi il ve hangi ikametten çağrıldınız peki?
-
@pantheon1 aradım bugün sabah dediğiniz gibi giremiyormuşum. Ama net bişi söyleyemediler. Ankara ikametgahım
-
-
Arkadaslar merhaba,benim resmi ikametgahım Trabzon da ancak istanbul da calismam da bir sakinca yok ise baslayinca istanbula yerlesicem ,vakifbank basvurusunda istanbulda bir arkadasimin adresini yazsam iyi bir puan alirsam resmi adresimi de istanbula taşısam bir problem olur mu acaba ? Bu konuda tecrubeli arkadaslar var mi ?
-
@register kesinlikle ikametgahı İstanbul’a aldırman avantajlı.
-
@hoyuelo istanbul