Vakifbank müfettişlik
-
Ayrıca Vakıfbank kamu bankalarının arasında en düşük maaşı veren bankadir
-
@pluton benim vakifta calisan sayisiz arkadasim ve tanidigim var ve Uzman yardımcısı çoğu. O yuzden kim ne alir cok iyi biliyorum. Bi kere yol parasi diye bir sey yok. Yemek parasi var o da yemek kartına yuklenir para olarak verilmez. Bunu maastan saymamasi gerekir. İsminin uzman yardimcisi olduguna bakma maddi olarak yakinindan gecmez.
-
@shady1 evet yazışmaya baktım yol yokmuş temettü ve performansla artı yemekle beraber ben gelirinden bahsediyorum zaten net maaşı ayrıca belirttim
-
Arkadaşlar 9 bin ve üstü maaşı olduğundan emin olabilirsiniz. Müfettiş Yardımcısı olarak 2012'de işe başlayan bir arkadaşım 6.500 tl aldığını söylemişti. Rakam olarak çok tatmin edici ancak sürekli olarak turnelerde başka şehirlerde yaşamayı göze almalısınız. Turnelerde çok iyi otellerde kalacak kadar günlük harcırah veriliyor. Özellikle Hilton gibi otellerin günlük ücreti 300 TL ve üzeri iken bazı banka müfettişlerine 150 TL civarında bir meblağ ile kalmaları sağlanıyor. Turneler dışında İstanbul'da yaşıyorsunuz. Yardımcılık sürecinde çok zor bir dönem sizi bekliyor. Gerçek bir teftiş süreci denilebilir. Burada ters bir üstad ile bir arada olmak gerçekten büyük problem. Şehir dışına dahi çıkmanıza karışıyor, sürekli olarak otellerde sizi çalışmaya itecek görevler veriliyor. Yardımcılık süreci gerçekten çok yorucu. Bunun dışında dönemdaşlarınızla otellerde eğlence keyfi işin en keyifli kısmı. Gittiğiniz şehirlerin en gözde otellerinde kalma imkanınız oluyor.
-
Net, çıplak maaş 2000-2500 ise yine ortalama 4000’e geliyor olabilir arkadaşlar. SPK lisansı, dil tazminatı, yemek, ikramiye+temettü eklendiği zaman bu rakamları bulur. Performans primi diye bir şey de varmış. Uzun lafın kısası ortalama 3.500-4.000 arasını buluyor. Bu konuda herkes hemfikirdir diye düşünüyorum. Bu konu da aydınlanmış oldu. En azından ben bir fikir sahibi oldum.)) Herkese teşekkür ederim.
-
cok degerli arkadaslar her kafadan bı ses cıkıyor.ben uzman yrd yım vakıfta.4000 maası ruyanızda bıle göremezsiniz eger 4000 bulursanız bana da haber verın lutfen.yemek parası var yol parası yok.istanbulda calısanlar tasradakılerden 400 tl cıvarı fazla alır p kadar baska da fark yok .buna da messken tazmınatı denır.yenı zamla bırlıkte ıstanbul dısındakıler net 2000-2100 alır yıl sonuna dogru vergi dilimileyle 1800 cıvarına bıle ıner.ıstanbuldakıler ıse net 2400 cıvarı alır.3 ayda 1 cıft maas (bır arkadas ıkramıye demıs dogru ıkramıye ama maas kadar verilir yanı maas olarak gecıyo)ve performan parası var.KISACA YIL BOYUNCA AYLIK ORTALAMA 3500 CIVARI ALIRSINIZ DEGİŞKENLİK OLARAK VERGI YUZUNDENDİR BU 3300-3700 CIVARI OYNAR YANI NET BISEY YOK BU TUTARLARA YAKINDIR.VE BIRDE TEMETTÜ VAR BIZIM BANKADA 3 MAAS TEMETTU VERİLİR 2 MAAS DEGIL O ACIDAN BIRAXZ IYIYIZ.AMA TABI KI KAMU BANKALARININ ARASINDA EN DUSUK MAAS VERILEN BANKADIR DENILEBILIR.AMA BUNUN YANINDA KAMU BANKALARI ICINDEN CALISILMASI EN GUZEL BANKA BENCE.
-
Bu yukarıda bahsedilen maaşlar dil ve spl olmayan maaşlardır. Dili c veyahut b seviyesi olan bir arkadaş pekala İstanbul'da 4000 ortalamayı görebilir. Ayrıca banka her zaman kariyer yolu olan bir yerdir. Giriş maaşınızla 5 sene sonraki maaşınız arasında baya fark görürsünüz.
-
@msş ne zaman girdiniz acaba hocam? Puan durumun vs. nasıldı?
-
Arkadaşlar maliye mi muhasebe mi seçtiniz?
-
@shady1 muhasebe seçtim ben kardeşim bddk dan zor olamaz sanırım
-
Bu sinava en son giren arkadaşlar, testlerin hepsi 40ar sorudan mi oluşuyordu?
-
@shady1 Ben tercihimi maliyeden yana kullandım. Muhasebem çok kötü çünkü.
-
@shady1 Ben sınava girmedim ama giren arkadaşıma sordum 40 soru olduğunu söyledi.
-
Sınavın muhasebe kısmında bankacılık muhasebesi ile ilgili 4-5 soru gelmişti geçen yıl. Bu sorulara yönelik konu çalışması nasıl yapılabilir bilgisi olan var mı?
-
@shady1 Evet hocam. Toplamda 200 soru fakat ingilizce puan hesaplamasına katılmamıştı geçen yıl sadece yüzde 70 barajı şeklindeydi.
-
@jimgordon https :// docviewer. yandex. com. tr /view/0/?*=q2pzAlxkAPTB%2FNUiAWwlpUmuBQR7InVybCI6InlhLWRpc2stcHVibGljOi8vTnFSWUJQZDZrMUNmclJFYzhPYUdOSEZnS2FaK3kwbWQvM0cvQk9tZUlwcz06L01VSEFTRUJFL0JhbmthbGFyIE11aGFzZWJlc2kucGRmIiwidGl0bGUiOiJCYW5rYWxhciBNdWhhc2ViZXNpLnBkZiIsInVpZCI6IjAiLCJub2lmcmFtZSI6ZmFsc2UsInRzIjoxNTE1NDIwMTcxODE1fQ%3D%3D ben sadece bunu bulabildim not olarak
-
@thorstein-veblen fotoğrafı bir türlü yükleyemiyorum sürekli hata veriyor çıldırcam. Siz nasıl yüklediniz? Jpeg formatında mı ve kaç boyutta olması gerek? 45 KB bile denedim olmadı
-
@füreya @Thorstein-Veblen tamamdır şükür oldu şimdi. Kusura bakmayın boşuna etiketleyip rahatsız ettim ama yarım saat deneyip bi de olmayınca sinirlendim
-
Vakıfbank müfettiş maaşı ne kadar bilen var mı?
-
@füreya problem değil halletmenize sevindim ben dönemedim hemen siz kusura bakmayın.