Vakifbank müfettişlik
-
Sınav Yds ayarında değildi arkadaşlar yapmayın hatta uzaktan yakından alakası yoktu yahu. Basit bir sınavdı hatta, ben max 1 yanlış beklerken 9 yanlış geldi ben ona şaşıyorum, kimse beni inandıramaz o cevapların yanlış olduğuna da. O yüzden moralinizi bozmayın, tabi ki Vakıfbank sınavı daha zor olacak. Ama en azından daha şeffaf daha kurumsal bir sınav süreci geçireceğimizden eminim. Hem sınav sırasında(sorularda, basımda) hem de sınav sonrasında(sonuçların açıklanmasında). 2 ay var, ben zaten hazırlanmaya başlamıştım, Halkbank beni daha çok hırslandırdı.
-
Ben uzmanlık yazmamıştım. Tüm şartları sağlıyorum. İç Denetçilik 1.6 puanla kaçtı.
-
@veblenist Geçmiş olsun hocam. Çok idealist davranmışsınız tek tercih yaparak.
-
@pantheon1 Hocam belki yds ayarında olmayabilir ama basit değildi. Benim yds 58 puandı baraj altında kalırım diye düşünmemiştim hiç. Ama malesef kaldım. Barajın 50ye kadar düşmesinin nedenlerinden birinin İngilizce olduğunu düşünüyorum. Siz kaldınız mı mülakata?
-
@gretchen Hocam baraj kaç ilde 50'ye düştü ki, net hatırlamıyorum ama sadece Adıyaman gördüm ben. Diğerleri 58-61 bandıydaydı. Ben mülakata kalamadım, kalmayı da beklemiyordum zaten sınava hazırlanamadım ben bir takım sebeplerden ötürü ama İngilizce olayına takıldım. Kesinlikle inanmıyorum o kadar yanlışım olduğuna. İngilizcem gayet iyidir ve sınavda soruları çözerken kahkaha attım soruların basitliğine. Neyse daha fazla düşünmek istemiyorum. Tamamen Vakıfbank'a odaklandım ben. 1-2 puan farkla kaçıran arkadaşlar siz de öyle yapın. Hiç üzülmekle ağlaşmakla vakit kaybetmeyelim.
-
@pantheon1 Hocam ben uzmanlık için girmiştim sınava. Siz servisin sorularından bahsediyorsuz sanırım. Uzmanlıkta baraj 50 ye düştü. Umarım Vakıf sınavı için hayırlısı olur. İnsanın olumsuz olunca motivasyonu düşüyor ister istemez. Bu kaybedenler için hırs yaratır inşallah.
-
@gretchen size de geçmiş olsun. Ben de üzüldüm valla az farkla gidince sırf 1 dersten. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
-
Arkadaşlar şubeye para yatırdıktan ne kadar sonra şifre geliyor?
-
@paradokss şifre gelmiyor. Şifre bireysel oluşturuluyor
-
Teşekkür ederim telefona şifre geliyor diye düşündüm ben
-
Yeni umutlar ve yeni maceralarla yeni bir gün.)
-
@pantheon1 Aynen. Alın benden de o kadar. Gülerek hatta biraz da sitem ederek soru çözdüm. Böyle eleme mi olur diyerek. 1 en fazla iki yanlış bekliyordum 10 yanlış çıktı. Gerçi tüm bu şüphelerin sebebi sınav sorularını ve bizim cevaplarımızı YDS gibi açıklamamaları.
-
arkadaşlar sınav ilanında hangi bölümden kaç soru kaç dk olacağı bilgisini göremedim.bilgi verirseniz sevinirim
-
Arkadaşlar müfettişlik için yeterli İngilizce yapamayanları uzman yardımcılığı vb. gibi pozisyonlara çağırırken iş tecrübesine vb. bakıyorlar mı yoksa sadece İngilizce hariç derslerdeki performansına göre mi ?
Yani daha açıkça sormak gerekirse iş tecrübesi olmayan birini İngilizce hariç sınav sonucu yüksek diye çağırma ihtimalleri var mı ?
Bilgisi olan bilgilendirebilirse çok iyi olur. -
Arkadaşlar para yatırdıktan sonra sisteme nasıl giriş yapıyoruz ? Yardımcı olur musunuz? Linke tıklıyorum ama forma ulaşamadım
-
@yasemen https ://webservis.vakifbank.com.tr/sinav/Brosur.aspx
Bu linkin en alt kısmında direk forma yönlendiriyor.İlk olarak kayıt olacaksın tc,e-mail ile.Daha sonra giriş yapıp formu dolduracaksın hocam.
-
@luthor çok teşekkür ederim hocam
-
@duranvarlık GY ve ingilizce oturumu 40'ar soru 90 dakika. Alanda da her ders son kpss gibi 40'ar soru. Ancak alan oturumunun süresini bilmiyorum. Ayrıca geçen seneki sayılar bunlar, sanırım ondan önceki yıllarda da. Bu yıl da muhtemelen böyledir
-
@walterbishop benim giren olarak tanıdıklarım 2015 ve 2016 mezunu insanlar. Kurstan sınıfımda da vardı 2015 mezunlu kazanan
-
Hatta şimdi aklıma geldi. 2014 mezunlu ve hiç iş tecrübesi olmayıp vakıf uzmanlığı kazanan