Vakifbank müfettişlik
-
@beşiktaş1903 arasam yardım ederler açıkcası emindeğilim ama arayacağım.
13.30 dan sonra. -
@emindeğilim çok büyük bir sorun değil bu. Sadece düzelttir arayıp mülakat aşamasında dürüstlük kuralına takılırlar belki yoksa reddedilmez bence.
-
@bonus arayacağım birazdan inş düzelttirler .
-
Arkadaşlar iyi akşamlar benim bir sorum var yardımcı olabilecek biri varsa çok teşekkür ederim şimdiden
ben 2016 mayıs kpss ile beraber alan sürecimi bitirdim. Bir daha defter kitap açmadım haliyle bazı kanunlarla ve khk ile düzenlemeler olmuş. Ticaret Hukuku kısmında değişiklik olduğunu duymuştum o da sanırım sadece TİRK ile ilgili,diğer hukuklarda bir rdeğişiklik var mı bu konuda yardımcı olabilecek var mı -
@sucukmucuk özel hukuklar kısmında pek yok hocam. belki bankacılık hukukunda ufak tefek değişiklikler olabilir. Zaten ona da kanundan çalışın anlarsınız. Çok açık ve anlaşılır bir kanun.
-
@sucukmucuk merhaba. İcra iflasta "iflas kararının ertelenmesi" konusunda da değişiklik oldu 2017'de. Şu an aklıma gelen bu.
-
@alicnplt94 siz geçen sene bu sınava girdiniz mi?
-
@füreya ceza hukukunda da değişiklikler oldu 2016 ve sonrasında da. Sınav konuları içinde yok ama sordular mı önceden ya da şimdi sorarlar mı bilmiyorum
-
@füreya hayır girmedim.
-
arkadaşlar genel yetenekten çalışmaya gerek var ???
-
Bu sınava ilk kez katılıcam ama Genel Yeteneğin ales düzeyinde olduğunu duymuştum. o yüzden ales çıkmış sorulara göz atılabilir belki. Herkese iyi çalışmalar
-
Arkadaşlar 2008 yılında çıkmış bir soru acaba nasıl çözülüyor?
-
@pantheon1 Hocam %25 olması lazım. Şöyle düşündüm 1000 saat iş aramaya ayırıyor. Ekonomi tam istihdamda olsaydı 3000+1000 4000 saatlik bir çalışma olacaktı. Doğal işsizlik de ekonomi doğal çalışma düzeyinde dengede olsa dahi ortaya çıkan işsizlik o halde 1000/4000 *100=%25 olur
-
@gretchen benim çalışmaktan beynim durmuş gerçekten :)) Sağolasın hocam çok aydınlatıcı oldu.
-
@pantheon1 Hocam rica ederim çok kafa karıştırıcı bir soru bence kendi cevabımdan tatmin olamadım açıkçası.
-
Merhabalar, ilanda maliye dersinde cıkacak konulara tvs ,maliye politikasi ve teorisi bide finansal politika ve yönetimi yazılmış. Geçen sene giren arkadaslar yardimci olursa sevinirim bu konular harici atiyorum bütçeden veya da kamu gelirlerinden soru cıkar mı? 2008deki sınavda bütçe falan sormuslar mesela. Simdiden tsk.
-
@eatalayy, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Merhabalar, ilanda maliye dersinde cıkacak konulara tvs ,maliye politikasi ve teorisi bide finansal politika ve yönetimi yazılmış. Geçen sene giren arkadaslar yardimci olursa sevinirim bu konular harici atiyorum bütçeden veya da kamu gelirlerinden soru cıkar mı? 2008deki sınavda bütçe falan sormuslar mesela. Simdiden tsk.
Bunu ben de merak ettim.
@summer @Deschain @bestof92 @msş Hocam sizler geçen sene girmiştiniz , hatırlıyorsanız yardımcı olur musunuz? -
@möözun hocam ben muhasebe seçmiştim o yüzden pek bilgim yok maliyeyle ilgili.
-
Arkadaşlar başvurumu geri çekip paramı alma hakkım var mı?
-
Listeler ne zaman ve nerede açıklanacak acaba bilgisi olan var mı?