Vakifbank müfettişlik
-
@zeyno5454 ben de iktisadı bitirdim sayılır tamamen. Hukuk'ta borçlar, medeni, eşya, aile, icra-iflas gibi o kadar uzun ve karmaşık konular var ki başım dönüyor düşününce
-
@pantheon1, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@zeyno5454 ben de iktisadı bitirdim sayılır tamamen. Hukuk'ta borçlar, medeni, eşya, aile, icra-iflas gibi o kadar uzun ve karmaşık konular var ki başım dönüyor düşününce
Hocam zamaniniz var daha. Rahatliklia bitecektir konularınız
-
@zeyno5454 inşallah hocam
-
Ankara da sinava girecek olup il dışından gelecek arkadaşlar ne zaman gelmeyi planlıyorlar acaba ve nerde kalmayı?
-
@hilalp 2 Mart sabahı İstanbul’a doğru yola çıkacağım. Sabah çıkmamın nedeni, 8 saatlik bir yol gideceğim için gece otobüste sağlıksız bir uyku uyuyup yol yorgunluğu yaşamamak. İstanbul’da amcam var, onda kalacağım. Cumartesi gezip geç olmayan bir saatte yatarak pazar günü sınava girmeyi planlıyorum.)
-
@veblenist tabi siz amcanızda kalacaksnz benm gibi Ankara da kimsesi olmayan napsn
-
@hilalp Hakikaten problem. Otelde kalmak dışında bir seçenek gözükmüyor sanırım sizin için. Etrafınızda öğretmen ya da bu tarz bir kamu görevlisi varsa onların öğretmenevi ya da misafirhanesinde kalabilme imkanınız olabilir. Polis, öğretmen, Devlet demiryolları vb. Aklıma şu an bunlar geldi, bilemedim.
-
Kız yurtları sınava gelen öğrencilere günlük konaklama sağlar. Sınav yerine yakın bir yurdu arar daha sonra da kalırsınız.
-
Geçen sene sınava giren arkadaşlar Türkiye ekonomisi ve büyüme kalkınma analizi çıkmıyordu sınavda değil mi hatırlayamadım da
-
@summer, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Geçen sene sınava giren arkadaşlar Türkiye ekonomisi ve büyüme kalkınma analizi çıkmıyordu sınavda değil mi hatırlayamadım da
Geçen sene anadolu üni yapti bu yıl ankara üni yapicak arkadaşım. Bu yıl belli olmaz bence
-
@zeyno5454 İlanda yazmayan bir konudan çıkmayacağını düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
-
Arkadaşlar sorma nedenim benim alanım değil o yüzden dış ticaretin içindeki bir konu mu diye sordum.Tamamen ayrı bir konuysa çıkmaz konuların içinde yok
-
Bu vergi hukuku kadar sıkıntılı bir şey olamaz. Gına geldi bana resmen. Özellikle TVS mahvediyor beni.
-
Arkadaşlar kolay gelsin Medeni bölümünün içinde Aile Hukuku var. Ben KPSS için aile hukukuna hiç bakmamıştım. Şimdi Mehmet Remzi’nin Medeni kitabından çalışıyorum kitap şuan çok ayrıntılı geldi bana aile hukukunun içinde evlenme, hısımlık, aile topluluğu, vesayet bölümleri var. Sınavda aile hukukundan kaç soru gelir sizce? Geçen sene sınava giren arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
-
@gretchen Geçen sene giren arkadaşların çoğu aile hukukundan çok soru geldiğini yazmışlardı.Özellikle nişanlanma ile ilgili ve din değişikliği konusu vesaire .Hatta aşırıya kaçtıklarını dile getirmişti.
-
@emindeğilim çok sağolun Hocam Ben de atlasam mı acaba o konuyu diyordum. Bir kere okumakta fayda var o zaman.
-
ARKADAŞLAR sınav giriş yerleri ne zaman belli olucak.
-
@zeyno5454 daha 30 gün var son 1 hafta kara AUZEM den öğrencez galiba.Daha sınava gireceklerin listesi yayınlanmadı.
-
@emindeğilim o ne zaman yayınlanır acaba bilginiz var mı?
-
geçen sene sınav 26 Şubattayken sınava gireceklerin listesini 31 ocakta yayınlamışlar.Bu sene sınav 4 Mart günü en geç haftaya pazara kadar açıklarlar gibi . sınava başvurupta başvurusu kabul olmayacak kişi olacağını sanmıyorum olursa sadece yaştan dolayı olmaz. Diğer bütün hususları önemsemiyorlar.Zaten mülakat aşamasında değerlendiriyolar.