Vakifbank müfettişlik
-
Arkadaşlar geçen yıl kaç kişiyi uzmanlığa aldılar acaba
-
Arkadaşlar bu sene kaç kişi başvurdu? Bilgisi olan var mı?
-
@zeyno5454 hocam bunu hiçbir zaman öğrenemezsiniz çünkü bu sayılar belli değil.)
-
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
Arkadaşlar seçmeli olarak bilgisayar 1 ve 2'yi seçtim. Kaynak tavsiyesi verebilecek var mı acaba?
-
@civilengineer11 pardon bilgisayar 2 ve 3'ü seçmişim.
-
Zaman çok çabuk geçiyor. Sınav neredeyse geldi, çattı. Bıkmadan usanmadan devam arkadaşlar.)) Başaracağız... Başaracağız...
-
@veblenist, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Zaman çok çabuk geçiyor. Sınav neredeyse geldi, çattı. Bıkmadan usanmadan devam arkadaşlar.)) Başaracağız... Başaracağız...
-
@veblenist İnşallah hocam. Gerçekten, ilan açıldığında daha çok var bitmez bu günler diyordum sürekli. Malum bilirsiniz aile, eş, dost baskısını. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Çalıştıklarımızın, emeklerimizin karşılığını alalım, güzel bir işimiz olsun, artık daha ne isterim.
-
6750 sayılı Taşınır Rehni Kanunu'na, abartmadan şöyle bi göz ucuyla bakın, 1-2 soru gelebilir
-
Arkadaşlar, dün vergi müfettiş yardımcılığı mülakat sonuçları açıklanmış. Kazanıp, vakıfbankın sınavına girmeyecek olan var mı?
-
@pantheon1 kesinlikle öyle. Sürekli insanlar soruyor ne yapıyorsun, giremedin mi daha diye. Gerçekten problem. Benim de tek duam emeklerimizin boşa gitmemesi yönünde. Benim için müfettişlik de denetçilik de aynı. İkisi de beni çok mutlu eder. Uzmanlığa da evet derim gibi geliyor; muhtemelen.
-
Bu sınava dair yegane öngörüm; ilk partı (ingilizce\ genel yetenek) geçen, sınavı alır. Alan da illaki zor olacaktır ama %50 barajına takılmayan büyük çoğunluk teftişin mülakatına kalacaktır diye düşünüyorum umarım yanılmam.
-
Ben de uzmanlığa evet derim muhtemelen çünkü gayet güzel, kurumsal ve iş güvencesi sağlayan bir banka. İyi bir kariyer başlangıcı olur mutlaka. O aşamaya gelelim de bir inşallah Ayrıca ben de geçmiş yılların forum sayfalarını okuduktan sonra ilk bölümün belirleyici olacağını düşündüm. Ama uzmanlık için durum tam tersi, İngilizce'den 6 doğru yapıp uzman olan var. Şahsen ben ilk bölümden ziyade 2.bölümden korkuyorum. Hukuk tam bir derya, hukuk türlerinin hepsine hakim olmak çok zor.
-
@pantheon1 themis’in hukuk soruları hocam. Olaylı soruları çözemesen dahi oku öğren. Şimdiye dek girdiğim her sınavda hukukta elimden tuttu.
-
Arkadaslar cıkmıs sınav sorularına nasıl ulasabılırız?
-
@keynesinabv çok pahalı o yüzden onu alamadım maalesef, pdf üzerinden çalışıyorum 657, pegem, konsensus vs
-
@pantheon1 Ankara’da isen kökten fotokopisini alabilirsin 27 lira
-
@keynesinabv kök nerede ram olarak hocam?
-
@veblenist meşrutiyetin girişinde kök çarşısı. Başkent kariyer dershanesinin olduğu bina