Vakifbank müfettişlik
-
bu sınavda doğru yanlışı götürüyor mu
-
@fabercastell Götürmüyor.
-
Banka muhasebesini hangi kaynaktan çalışıyosunuz arkadaşlar ?
-
@summer teşekkür ederim
-
@fabercastell Rica ederim
-
Arkadaşlar sistemden sınav giriş belgesi alımında sorun yaşayan oldu mu?
Ben TC no'yla denediğimde şöyle bir hata alıyorum şuan: https://cdn.pbrd.co/images/H8F2OxQ.png -
@qq12 hocam ayın 26 sından sonra çıktı alınabileceği yazıyor başvuruda belki o yüzdendir.
-
@josefiyne doğru. derslerden beyni turşu etmişiz teşekkürler.
-
@qq12 ne demek kolay gelsin
-
Arkadaslar merhaba iktisat ve hukuka göz atıp kendımı denemek ıstiyorum bu sınavda , tecrubelı arkadaşlar hangı derslere yogunlasmamı onerırsınız derslerin içeriği bağlamında, lütfen tavsiye verir misiniz?
-
@gizemce bu sürede makro-mikro bakılabilir.
-
@gizemce en kolay mikro ve makro ikisini 5 günde bitirebilirsin. Kalan 4 gündede medeni ve borçlar çalış.Zaten medeniyi iyi öğrenirsen borçları 1 günde bitirirsin.Medeni borçları iyi bilirsen İcra _iflasıda yaparsın. YAni kısaca 9 günde , medeni 2 gün borçlar 1 gün icra iflas 1 gün , mikro 3 gün makro 2 gün de bitirebilirsin. VE hukuk ve iktisattan barajı rahat bir şekilde geçersin.Muhasebeyide allah kerim iyi çalışmalar
-
@emindeğilim hocam teşekür ederim uluslarası ıktısat turkıye ekonomısı para ve banka sankı daha basıt gelıyor sınavda onlardan soru var mı ilk defa banka sınavına gırıyorum bu konuda yeterınce bılgıye sahıp degılım
-
@veblenist sağolun hocam
-
@gizemce orası biraz daha ezbere dayalı olduğu için mikro makraya göre çalışırken sıkabilir ayrıca makro mikrodan toplam 33-34 soru gelirse onlardan en fazla çıkacağı 7 hadi 8 olsun onlara çalıscağına mikro makro odaklan hemde zevkli.
-
@emindeğilim makro ve mıkrodan neredeyse her yerde kurtulus yok
-
Arkadaşlar maliyet muhasebesinden soru geliyor mu ?
-
Arkadaşlar bir hafta kaldı.) Benim tam yetişmese de halkbankasına göre daha iyi bir durumdayım sanırım. Siz ne yaptınız, konular yetişti mi?
-
@veblenist 3 üncü tur:) ama yine girmeyeceğim sorun yok
-
@keynesinabv girmeyeceğim derken neyi kastettiğini anlamadım.)