Vakifbank müfettişlik
-
Gençler iki sınava da aynı yerde aynı sırada mı gireceğiz?
-
Bende sınav salonu yazmıyor bu sorunla karsılasan var mı?
-
@gizemce bende de yazmıyor. Eczacılık fakültesi mi sizin
-
@bonus ilahiyat fakültesi benim, koskoca fakültede hangi anfide gircez acaba
-
@gizemce sorun var demek ki bir arayıp sormak lazım numarasını bilen var mı acaba
-
@bonus 26sından sonra alabilirsiniz denmişti ya belki düzelir yarın bir daha bakalım derim
-
@bonus 26 sında belgeler yayınlancak demişlerdi ya acaba bir güncelleme yaparlar mı ?
-
@kafakafka @gizemce evet haklısınız yarında bakalım olmazsa mecbur arayıp söylemek lazım
-
@bonus bu arada bir saat oncesı orda bulunmaları gerek dıyorlar ya içeri mi alacaklar hemen giriş saati için çok değil mi 1 saat .s
-
@bluephantom Tek yer belirttiklerine göre mecburen öyle olacak
-
@gizemce girişte kontroller olacak o açıdandır. yarım saat içeriye giriş yarım saatte optik doldurma anca olur
-
Giriş salonu bende de yazmıyor, yarın düzeltilirler yüksek ihtimalle.
-
Arkadaşlar iktisatta mikro makro dışında neler dahildi uluslararası iktisat büyüme kalkınma varmıydı ?
-
Dostlar ben muhasebe seçtim ama zorluk düzeyi nasıldı soruların gecmis yılda giren arkadaşlar varsa yorumlayabilir mı?
-
@friedman98 hocam genel olarak kpss muhasebesinin bir tık altı diyebilirm fakat 10 civarı daha önce pek karşılaşmadığımız banka muhasebesi sorusu geliyor bunlar da biraz sıkıntı oluşturabiliyor
-
Arkadaşlar ingilizceden yeterliliği sağladığımızı farzederek soruyorum: Alandan yarının biraz üstünde yapmak listeye sokar mı bizi?
-
@veblenist sınavın aşırı kolay olmadığını farz ederek, 30 ve üzeri gy ile bence yeterli olur. Yani, umarım olur
-
@pantheon1 anladım. Buradan İngilizceye selam olsun. Umarım başımıza bela olmaz. Teşekkür ederim.)
-
@veblenist yüzeysel olarak vergi hukuku ve icra-iflas hakimiyetim var. Diğerleri çok iyi olmasa da fena sayılmaz. Moralim bir gün iyi bir gün kötü. Böyle böyle geçiyor.
-
Geçen senelerden tecrübeli olan arkadaşlardan bilen var mı, genel yetenek kısmında temel işlemler, üslü sayılar, köklü sayılar türü sorulardan ne kadar çıkıyordu acaba? Bunlar mı daha yoğundu yoksa problem, mantık ve şekil soruları mı?