Vakifbank müfettişlik
-
@pantheon1 hocam sadece grafik,problem ve mantık sorusu vardı diye hatırlıyorum üslü sayı köklü sayı gibi sorular yoktu
-
@bestof92 anladım hocam teşekkürler, nasıl geçmişti geçen sizin sınavınız, tavsiye var mı? :
-
Genel yetenek eğer ki çok fazla mantık soruları ile dolu olursa ing ile beraber zaman zor yetişecek gibi görünüyor. Valla tırstım herkese başarılar dilerim
-
@pantheon1 rica ederim,iyi sayılırdı diğer bölümlerden barajı gecmeme rağmen ingden 24 yapınca elenmiştim kendi adima geçen seneki sınavdan cikardigim en büyük ders ingden baslamak ve ingye daha fazla vakit ayırmak olacak çünkü geçen sene sureyi yetistiremeyip paragraf sorularını atmak zorunda kalmıştım muhtemelen yine gecemicem ingyi ama en azından uzmanlık için mülakata çağırırlar belki
-
@bestof92 allah allah, o şartlarda uzmanlığa çağırmaları lazımdı bence. İkametgah sorunu yaşamış olmanız muhtemel
-
@pantheon1 hocam matematikte formul bilgisiyle degil de genel sayisal yorum seklinde yapilabilecek sorular vardi diye hatirliyorum. Ben matematige bakmamis halimle 34 d 6 y yapmistim sanirim
-
sınav salon no su gözükmeyen arkadaşlar tekrar bakın düzeltmişler.
-
@1umut Ben güvenmiyorum matematiğime o yüzden onca dersin yanında ayrı bir külfet oldu bana. Barajı geçebilecek kadar yaptığımı hissedersem 2. kısıma bayağı umutlu giricem
-
@pantheon1 Çağırdılar zaten hocam da ben mülakata katılamamıştım.
-
@pantheon1 hocam inanin yapilabilcek duzeydeydi, gercekten stres olmayin. Yani yanilmiyorsam bir ornek vereyim; bir küpün acilmis halinin goruntusu verilmisti, kapali hali nasil olur gibi bi soru vardi. Yani bu tarzdi ya. Bu sene de farkli olmaz insallah ve siz yaparsiniz da alana mutlu mutlu girersiniz:)
-
@1umut İnşallah hocam ya çok sağolasın
Çok az kaldı arkadaşlar, Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.
-
Bu vakıfbank müfettişlikte sadece ingilizceden elenenlere başka ünvanlar için geri dönüş yapılıyor mu ?
-
Son üç gün arkadaşlar. Ne hissediyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?.)
-
@veblenist Maliye haricinde kendimi hazır hissediyorum. Hukuk'ta bankacılık hukuku ve İktisatta uluslararası iktisat konularında pek bi hazırlığım olmadı. Sizler ne durumdasınız?:)
-
@pantheon1 ben bankacılık hariç hepsine çalıştım ama ne yapacağım, ne kadarı aklımda kalacak bilmiyorum. Stresliyim.
-
@pantheon1 kpss den sonra maliyeyi nedense boşladım kurumlarda çok üstten hızlıca çalıştım hep ve şu an korktuğum ders maliye resmen iktisatta soruların rahat 25 28 tanesi mikro makrodur zaten diye tahmin ediyorum
-
@füreya evet ben de o yüzden onlara ağırlık verdim, eksik kalan yerlere de son 2 günde göz gezdireceğim. Bu arada iki oturum arasındaki 2.5 saate ne diyorsunuz arkadaşar?
-
@pantheon1 bddk'da da ara vardı ama ara süresi bu kadar çok değildi sanırım. Yine de çok hızlı gecmişti. Bizim i.ü'nün oralarda oturulup çay kahve içilecek çok yer var orada bi çay içilir kafa dağıtılır not okunur vs vs..... zaman gecer çabuk hocam
-
@füreya bddk sonrası ben neye girdim yaaaa diye bir sorgulama evresi yüzünden de zaman çabuk geçmişti
-
Arkadaşlar bu sınava hem 2016 hem 2017 de giren bir arkadaşınız olarak ingilizcesi iyi olmayan arkadaşlara naçizane bir tavsiyem olacak. 2016 da sadece ingilizceden 1 soru ile baraja takıldım diğer bütün sonuçlarım baraj üstü ve ortalamaydı. Sonuç: hiçbir şey teklif edilmedi çünkü ingilizcede 1 soru ile elenmenin bir önemi yok. Diğer alanlarım ortalama kalmıştı. 2017 de bunun bilincinde olarak sınava girdim yine sadece ingilizceden barajda kalmıştım ancak 15 ingilizce doğrum vardı çünkü genel yeteneğe harcamıştım tüm süreyi ve genel yetenek kısmında geçen yıla göre 8 doğru fazla yapmıştım. Alan kısmı 2016 ile hemen hemen aynıydı. Sonuç: uzmanlık için mülakata çağrıldım ancak gitmedim çünkü başka bir yerde işimden çok memnunum. Eğer İngilizceniz %70 gibi bir barajı aşamayacak bir seviyedeyse kesinlikle ilk oturumda ingilizceyi düşünmeden sadece genel yetenek üzerine yoğunlaşmalısınız.
Ben yeniden deniyorum şansımı bu sefer ingilizce çalışmış olarak aradan geçen yılda yökdil için yaptığım çalışmaların üzerine koyarak fakat bu sefer de bende alan yok Şimdiden herkese başarılar