Vakifbank müfettişlik
-
arkadaşlar bu akşam çıktı alabilen var mı?şu an http://www.ankusem.ankara.edu.tr/ den giriş belgesi kısmı açılmıyor da benden kaynaklı mı anlayamadım
-
Bu arada müfettişlik için kritik olan, İngilizce seviyesi için bir anket yapalım bakalım
https://www.strawpoll.me/15178897 -
@spread hocam yanlış anlamayın, işinizden çok memnunsanız ve bu yüzden uzmanlık mülakatına çağırılmanıza rağmen gitmediyseniz müfettişliği şuanki işinizden daha çok istiyorsunuz sanırım Bir de genel yetenek bölümüne nasıl hazırlanınız, ağırlıklı olarak problem ve şekil soruları çıkıyormuş sanırım. Bir iki tavsiye verirseniz sevinirim, 2 kez girmiş olduğunuz için en net tavsiyeyi sizden alırım sanırım.
-
@pantheon1 yazım hatalarına çok takıldım ya. Kusura bakmayın.. Şu foruma mesaj düzenleme seçeneği getirmediler gitti cidden!
-
@pantheon1 dediğim gibi işimden memnunum, beni müfettişliğe iten mesleğe olan ilgim ve maddi olanaklar. G.Y kısmı için ales soru tarzı diyebilirim, ve alese girdiyseniz bu soruların zor değil sadece vakit gerektiren sorular olduğunu tahmin ediyorsunuzdur. Gerekli süre verilirse çok rahat %90 başarılı olunabilecek bir bölüm.
-
@spread hocam peki kontrolörlük teklifi için ne dersiniz yine ingilizce önemsiz diğer alanlara göre diyebilir misiniz? geçmişte o süreçte aktif olduğunuzu belki bilginizin olabileceğini varsayarak soruyorum
-
Hocam geçtiğimiz yıllarda müfettişlik mülakatına girip ancak müfettiş olarak seçilmeyenler arasından iç kontrolör olarak çağırdılar. Yani bir değişiklik olmazsa iç kontrolörlük için ingilizce önemli malesef.
-
@spread uzmanlık için cagrildiginizda netlerinizi hatirliyomusunuz ?
-
@friedman98 ingilizce hariç 100-110 arasında bir sayıydı hocam. Mailime baktım fakat bulamadım hatırladığım bu.
-
@spread teşekkürler hocam
-
@friedman98 Ben de sınava iki kez girenlerdenim, ilk girişimde puanım daha düşük olmasına rağmen uzmanlık için mülakata çağırıldım, ikincisinde puanım daha yüksekti fakat cagirilmadim. İhtiyac olan illere göre değerlendirme yapıldığını düşünen çok insan var,,bende oonlardanim, ikametgah da önemli. O yüzden birazda şansınıza güvenmek lazım. Başarılar.
-
@maçası alanıma güveniyorum hocam açıkçası uzmanlık için denicem belki teklif ederler diye,ikametgah İstanbul hayırlısı bakalım
-
@friedman98 İstanbul da olmak büyük avantaj, alanda da iyiyseniz ilk çağırılanlardan olursunuz, umarım :). Ben cagirildigimda iktisattan barajı bile gecememistim.
-
@maçası inşallah hocam umarım başarılı oluruz
-
Kendine bir güvenemeyen benim sanırım.)
-
@veblenist dostum yapacaksın rahat ol panik ya da güvensizlik en kötü 4-5 netine olur yapma böyle
-
Sınav çıktısı alıcam ama güvenlik kodu yazmıyor giremiyorum ya arkadaşlar sizde de öyle mi ?
-
Simdi bu birinci oturumda toplamda kac soru var ve bunun kaci ingilizce arkadaslar ?
-
@cokgizliissiz 1 saat önce çıktı alabildim ben. Sorun çıkmadı.
@Shady1 önceden her ders 40 soru olmuş. İlk oturum 40 gy 40 ingilizce. Süre 90 dk. olmuş
-
@veblenist Yalnız değilsiniz Sınav yaklaştıkça sanki bildiğim her şey aklımdan uçuyor gibi geliyor