Vakifbank müfettişlik
-
@pantheon1 benim de aynı durum oldu son 1 saat İngilizceye ayırdım matematik umarım 20 net çıkar.
-
Geçtiğimiz yıllara göre daha kolay bir 1. Bölüm vardı. Ancak süre yine de yetmedi ben de ingilizcede son 10 soruyu sallamak zorunda kaldım ancak genel yetenek 2-4 arası bir yanlış bekliyorum. Sorular çok netti hiç kafa karıştırmadı.
-
İnglizce cevaplarınızı yazabilir misiniz ?
-
Genel yetenek basitti ama ne olduysa İngilizcede sürem yetmedi son 10 soruyu göremedim.
-
Ben de ingizliceden yaklaşık 8 9 soruyu okumadan işaretledim. Yalnız matematik bölümünde sadeleştirilmiş halin verildiği soru yanlıştı. Cevap -1 ama şıklarda yoktu. O soruyu birkaç kez çözdüm orda çok vakit kaybettim. 56 doğru çıkar mı bilemiyorum. Çıkarsa da kıy payı olur. Zaten ikinci bölümden umudum yok :)))
-
@civilengineer11 Pardon -1 yazmışım +1di cevap. İkinci bölümden de kastım ikinci oturum.
-
@civilengineer11 evet o soru kesinlikle yanlıştı ve çok basit bi soruydu ben de sallamak zorunda kaldım
-
@gretchen, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Sınavı yetiştiremeyen kaç kişiyiz...
Yetistiren kac kisi acaba bence asil soru bu
-
@civilengineer11 @summer soruyu hatırlıyor musunuz hocam?
-
Yetiştirmek mümkün değildi.....
-
@spread x^2-ax+6/x^2+x+b nin sadeleştirilmiş hali x-3/x+2dir. a+b kaçtır? Kafam takıldığı için aklımda kalmış
-
Ingilizce zor degildi bence . Parçalar ve çeviriler kolaydi. Bi tane ing ing çeviri vardi. sigara ve içkininin sebepleri populerligi filan anlatiliyo, şıklarına verilen cümlenin tam tersi anlamlisini koymuslar ilk basta atladım ama sonra baktim iyi kızdım hazirlayana
-
@kelaynak ben kimmiyim :’(
-
Herkese gecmis olsun. Alan yine zordu, sasirtmadi. Bunca konuyu, ismi, sureyi, detayi ezberleyen, sinavda da hatirlayan arkadaslari cidden verdikleri cabadan ve gosterdikleri sabirdan oturu tebrik etmek lazim. Tipta uzmanlik sinavi bu kadar zor degildir sanirim
-
Kendi adıma yetiştirdim sorun olmadı, ingilizcenin zorluk düzeyi anlatıldığı kadar da değilmiş. Hukuk, iktisat çok kolayken seçmeli maliye seçmiştim ve gerçekten maliyede zorlandım. ( seneye vakıf sınavına gireceklere öneri kesinlikle muhasebe seçin.)
-
Dünyanın en zor sınavıydı bu ya
-
@officialsecret hakkaten pisman oldum ben de maliye secmistim. muhasebe cok kolaydi ya
-
Sınav bittikten sonra muhasebeyi açtım zorluk düzeyine bir bakayım,forumlarda anlatıldığı kadar zor mu diye. Kpss çalışan herkesin rahatlıkla yapacağı düzeydeydi ya üzüldüm valla. @shady1
-
Tvs sorusu çıkmadı resmen, yalayıp yutmuştım en önemli kısım orası diye. Full teori çıktı. Onları yapana helal olsun gerçekten.
-
@officialsecret hocam sen bu kadar iyiysen müfettiş olarak gormek ister bu ülke seni bu sınavı kolay diyorsan kpss'den derece falan yapmışsındır