Vakifbank müfettişlik
-
@shady1 Mesele ingilizcenin zor olması değil ki zaten, 80 soruya 90 dakika süre olması
-
Arkadaşım kendimce yorumda bulundum kolay dedim diye 40 da 40 yapacağım diye bir kaide yok. 20 barajı geçilebilir anlamında kolay diyorum, niyet okuma. @dellafeu
-
@officialsecret Yok yanlış anladınız; yergi değil övgü niyetiyle yazdım.
-
Kusura bakmayın hocam, sınavdan sonra o gerginlikle yanlış anladım. @dellafeu
-
@pantheon1 vergi çok zor geldi bana hep unutmuşum.
-
Maliyesi aşırı ayrıntıydı.Hukuk ve iktisat kaliteliydi.Hatta iktisat bu senenin kpssiyle yarışırdı bence.
-
@dellafeu ingilizce daha zor olsa süre iyice sıkıntiya girerdi. Sen yetistirdin mi hocam
-
@gretchen bi kdv sorusu vardı tahakkuk tarihleri ile ilgili, kurumlar vergisinden vardı bitane galiba. Ama beklediğim gibi olmadı hiç aşırı zordu maliye. Bütün umudumu kaçırdı. Maliye ile muhasebe arasında bir orantısızlık söz konusu var ayrıca. Banka bunu neye göre yapıyor anlamış değilim.
-
@luthor kesinlikle kpss düzeyinde bir sınavdı.
-
Arkadaşlar hatırlayabildiğimiz soruları yazabilirsek çok iyi olur, sonraki sınavlar için çok bilgilendirici oluyor. Hazır tazeyken paylaşalım lütfen. Benim aklımda hiçbir şey kalmıyor sınav sonrası.
-
Gecen seneki sorularla kiyasladigimda bu seneki sorular kesinlikle cok cok daha kaliteliydi. Ingilizcesi gecen seneye gore kolaydi, ama matematigi daha oyalayiciydi. Ben deneme olsun diye girdim ve pisman da olmadim sorularin kalitesinden dolayi. Hazirlayan universtenin degisikligi sinava yansimis.
Bi de yagmur yemeseydik iyiydi:( -
@shady1 bence 1.oturumda sorularin hepsine bakabilen varsa nobele aday göstermek gerek kendilerini :):) Sınava gelince iktisatta IS-LM analizine ve carpana takmışlar galiba soru vardı ondan .ama iktisat genel olarak kolaydı .hukuk biraz daha zorlayıcı idi iktisata kiyasen .Muhasebe ise oldukça kolaydı .Vaktim artti maliyeye bakayım dedim Gerçekten maliye secenlere yazık olmuş muahsebeden yanlış bile çıkaramayabilecekken maliyeden 30 u görmek dahi zordu.
-
Hukukum iyi olmadığı için hiçbir yorumda bulanamıcam fakat iktisat soruları gerçekten kpss’e eş değerdi. Muhasebe ise çok basitti banka muhasebesinden sadece 2 soru vardı 10 a yakın mali tablolar analizi vardı bence basitti muhasebe.
-
@shady1 hocam matematige biraz az bakabilirdim yanlis yaptim. 38.soruya gelmisken bi 40 dakikam vardi direkt ingilizceye gecmek yerine 2 soruyla 10dakika oyalanip 30dakikada ingilizceye baktim. Haliyle son 8 soruyu yarim yamalak atarak isaretledim
-
@dellafeu ingilizcede 70 barahi biraz yuksek ya bakalim insallah takilmayiz barajlara . Ben de gy ye takilmaktan korkuyorum
-
@spread banka muhasebesi var ugrasmayalim diye maliye sectik pisman ettiler
Bence 30ar soru olsa ve 4 alan dersi herkese zorunlu olsa ayrica yg -ing oturumunda sure biraz artsa cok daha kaliteli bi sinav olur. Niye böyle sacma bi mantikla sinav yapiyo banka anlamiyorum
-
Arkadaşlar gelir vergisi dolaysız vergi mi
-
.........
-
.........
-
@kelaynak hocam became dedigin ilk bosluk can olan mi? bir de despite ve beside isaretledin mi hic ben onlari salladim