Vakifbank müfettişlik
-
@bianconeri iktisatta lüks mal dediğinizi normal mal yaptım ben esneklik 0'dan büyüktür demiyor muydu:/
-
ayrıca hafızanıza hayran kaldım çok teşekkürler sorular için
-
@pantheon1 yok hocam 1 den büyük diyordu kesin doğru olarak lüks mal oluyordu.Bu arada TCMB hedefleme yüzde 5 açıklandı ilk 7.5 oldu sonra sormalari anlamsız ve ayrıca ödeme emri dava süresi 15 gün oldu ama sklarda 7 de vardı cevapları merakla bekliyorum
-
Hukukta ilamli icrada b yada c olcakti tam hatırlayamadım,
B grubu ticaret ilk soru A yada B ama biryerde okumuştum a.şler butlan olmuyor diye doğru olabilir o.
Kaybedersem matematik ve maliyeden olucak maliye çok adaletsizdi, nedeni ise maliye harici herşey olmasıydı.Bir işletme bir muhasebe bir maliye bir iktisat çözdüm sorularda.Zaten vergi soruları aşırı detaydi.Hele merkezi bütçe hesaplaması doğru çıkaranları ayakta alkislarim.
İktisatta s+m)-1 olucak -
@pantheon1 soruda tam olarak ne soruyodu? talep kanununa uygun mal yaptım sanırım ben. şıklarda normal mal yoktu diye hatırlıyorum
-
@jimgordon talep kanuna uyan mal yaptım hocam ben de.
-
@Bianconeri aş sorusunu ben butlan ve yokluk dedim. Başka ne vardı şıklarda?
-
tüketimin harcanabilir gelirden fazla olması durumunda ne olur? diye bi soru vardı. ortalama tasarruf eğilimi negatif yaptım sanırım
-
harcama çarpanı sorusunu 2.5 buldum
-
@gretchen bilmiyorum hocam bende emin olmayarak onu yaptım a şıkkı kafamı çektirdi emek harcayanlara bedelsiz pay filan diyordu
-
@jimgordon harcama 2.5 doğru hocam
-
62.5 vardi bi de sanırım
-
transfer harcamalarının 100 azaltılıp , hükümet harcamalarının 100 arttırıldığı bi soru vardı ne soruyodu hatırlayamadım
-
@shady1 ben o soruda, 100 harcama artıyor 250 oluyor çarpan ile transferler 100 azalıyor 187.5 oluyor carpanla farkını aldım 67.5 buldum vergiyi aldım birde yüzde 20 sonucu 12.5 buldum hocam ama emin değilim
-
@jimgordon bende öyle yaptım inşallah doğrudur
-
yatırımın bugünkü değerini soran soruyu ne yaptınız arkadaşlar?ilk yıl faiz oranı 0,10 ikinci yıl 0,20 ve 3 yıl 0,30 diyordu. açıkçası ben bu soruyu hesap makinesi olmadan çözemedim
-
@shady1 pardon 62.5 un yüzde 20 si yazicaktim
-
@gretchen 10.000 yaptım hocam.yuzde 10 aldım 11.000 oldu yüzde 20 aldım 13.200 oldu yüzde 30 aldım 17.160 elde ettim
-
@bianconeri dogru dogru ben de oyle yaptim 67.5 olcak . Yanlış aklimda kalmis
-
Çok haksizlik oldu maliye seçenlere ya. Onceden oturum seçtirmek nedir bari sinavda kim ne istiyosa inu yapsın birakin da allahm ya