Vakifbank müfettişlik
-
@jimgordon aynen hocam ben de onu yaptım işte, kafa gitti
-
@bianconeri ben emin olmayarak emek ile ilgili olan şık yaptım
-
@bianconeri Ticari ve sınai işletmelerin birden fazla yerleşim yeri olamaz. cevap mı buydu yoksa bu doğru bi ifade mi hocam? soruda yanlışı soruyordu
-
tamamlayıcı mal denklemi verilmiş ikame esnekliği soruluyodu sıfır yaptım
-
@jimgordon Cvp o değildi hocam b grubunda hemen altındaki şık çok barizdi şu anda hatırlamıyorum ama ve aş sorusu da emek ile alakalı şık olacak arkadaşlar bu emeği sermaye olarak getirme anlamı çıkıyor şıklarda ki anlamlar biraz muğlaktı anlamakta zorlandım ama o soru da bir o dikkatimi çekti diğer şıklar zaten çok ayrıntı idi
-
İlk sayfaya inin yazdığıma bakın.gerçekten de asit test oranı olmasa da uzun vadeli borçlar vardı sınavda. O iletiyi yazdıgımda demedigini bırakmayanlar gelsin yazsın şimdi muhasebe mi kolaydı maliye mi Bir de cvp yazanların yanlışları var ordakileri mutlak dogru kabul edip üzülmeyin mülakatta görüşürüz
-
Maliye də borçların sürdürülebilirlik sorusu uluslararası enerji fiyatları olabilir
Adam simit in vergilendirme ilkeleri diye bişey hatırlıyorum verimlilik yaptım -
Uzmanlık için mülakata çağırilma oranı nedir acaba?
-
@bianconeri hocam yazdıkların içinde yanlışlar var mesela 11 dediğin soru orda hasılat sadece 11 olur ancak 7 de hasılat 70 olur süre arttı can sıkıntısı uğraştım Biraz ve tek yanlış da bu değil lüks mal dediğin de talep kanununa uygun mal olacak kesinlikle ifadesi vardı talep kanununa uygun olması negatif talep eğrisi demek bu da normal mala tekabül eder KESİNLİKLE ibaresi yüzünden bence cevap talep kanununa uygun mal olacak sorular kolaydı ancak şıklar çok muğlaktı o baya sıkıntı yarattı ve hukuk kısmı bu sene girdiğim sınavlar da ki en zor gelen hukuktu
-
Ve enflasyon hedefi sorusu da 7.5 olacak arkadaşlar yaklaşık bir ay önce mb Başkanı bir konuşmasında söyledi ama site 2 haftaya kadar güncel değildi şu anki halini bilmiyorum
-
Arkadaslar ingilizce sorularindan hatırladıklariniz var mi baska ?
-
@beşiktaş1903 talep kanuna uygun bir mal olması için fiyat ile talep edilen miktar arasında negatif ilişki olması gerekir .Soruda gelir arttıkça diyordu bana kalırsa o soruda kesin ilan bir cevap yoktu lakin en mantıklı cevap lüks maldır olan secenekti
-
@lessismore reveal ,expand ,to choose react ,despite steadily perdeyi tense vardı da hatitlayamadim ,co k acele çözdüğüm için aklımda kalan bunlar bir de en iyi başlık keep at in TouchPal klavyeolan şıktı
-
@golden-ratio gelir artınca normal mala olan talebin ne olur? bence talep kanununa uygun la talep eğrisi nin pozitif eğimli olmadığını kastetmiş gene sizin dediğiniz De olabilir bende ikisi arasında çok kaldım ve soruda ki KESİNLİKLE ibaresi yüzünden lüks ü işaretlemedim
-
@golden-ratio ben fazla irdelemişim sanırım şimdi sakin kafa ile düşününce lüks olması lazım düşük malın da talep eğrisi negatif eğimli olabilir kesinlikle ibaresi yüzünden Cvp lüks mal
-
@golden-ratio hocam o başlık Düşündürdü beni baya . bir de yasli personele ceza odenir sıkkını yaptim
-
@golden-ratio ben en iyi başlığı how to survive içeren şıkkı yaptım çünkü bitkiler birbirlerini tehlikelere karşı uyarıyordu bir şekilde ve diğer bitkiler ona göre önlem alarak hayatta kalıyorlardı.
-
@beşiktaş1903 MB 2018-2020 enf hedeflemesi %5 hocam haber kaynaklarına göz.atabilirsin
-
@beşiktaş1903 ben de ayni sekilde düşündüm hocam olabilir dese kesin lüks mali isaretlicektim ama lüks mal olmak zorunda da değil. Ama cevap lüks mal
-
@friedman98 hocam başta %5 açıklandı sonradan değişti diye hatırlıyorum hatta halk bankası mülakatı öncesi bende %5 diye arkadaşa ısrar ettiğimde mb başkanının konuşmasını göstermişti