Vakifbank müfettişlik
-
@pantheon1 dediğiniz gibi birbirlerine tehlikeleri iletişim yoluyla bildidikleri anlatan bir paragrafti. Sizin dediğiniz de olabilir doğru seçenek. Çok hızlı okudum malum süreden dolayı
-
@friedman98 bir arkadaş daha geçmiş sayfalar da benim ile aynı şeyi yazmış sanırım ama daha net araştırmak lazım
-
@golden-ratio hocam peki for yaptınız mı
-
Luks mal kesin hocam.
MB ilk 5 dedi sonra 7.5 oldu emin değilim
Ödeme emri 15 de olabilir oda değişti
Verimlilik olacak
İngilizce bitki sorusu genel itibari ile incelendiğinde iletişim çıkıyor -
@gretchen düşük mal da talep kanununa uyar fakat gelir arttıkça düşük mal daha fazla tercih edilmez. O yüzden ben Lüks Mal yaptım onu
-
Keşke cevapları görebilme şansımız olsa. Neyi doğru yapıp yapmadığımızı kesin olarak anlar, en azından bu sınavla birlikte kendimize bir şeyler katmış olurduk.
-
@beşiktaş1903 o soru zor bi soruydu. gelir artarsa demişti bu yüzden talep kanunu şıkkı yanlış oluyor talep kanunu fiyatla ilgili. Fiyat düşerse talep artar dese o zaman talep kanunu olurdu gelir artarsa demişti a kitapçıgında e şıkkı yapmıştım sanırım şıkları hatırlayamadım şimdi.
-
@ilanmılano lüks hocam Cvp aslında çok zor bir soru değil beni hukuk kısmı baya yordu iktisatta bu soru bende 3. Soru falandı kaynamış gitmiş
-
@bianconeri Bitki sorusundaki sorun, sorunun kendisi aslında. En iyi başlık hangisi olur diye soru mu olur? Sen geneline bakıp iletişim dersin, ben paragrafın yarısında anlatılan bitkilerin nasıl hayatta kaldığına bakıp how to survive derim. Bu tamamen bakış açısıyla alakalı. Hangisi bu paragrafa başlık olamaz diyip bu ikisinin yanında alakasız bir şık verse o zaman doğru bir soru, net bir cevap olurdu.
Bu arada matematikteki sadeleştirme sorusunda da hata var diyen arkadaşlar vardı. Sınav itirazları sınav tarihinden itibaren 3 gün içerisinde Teftiş Kurulu Başkanlığı'na yazılı olarak yapılıyormuş.
-
@beşiktaş1903 Beni de hukuk yordu kpssden biraz daha zor geldi bana hukuk. Ancak lüks mal olduğu kanısına nasıl vardınız ? Kesinlikle ibaresi vardı. Şıkları hatırlayan yok mu ?
-
Matematikte kaç tane üçgen var ve kaç tane kare var diye sorulan soruların cevaplarını hatırlayan var mı
-
@ilanmılano talep kanununa uygun mal İn talep eğrisi negatif eğimli ve düşük mal da olsa ikame etkisi nedeniyle fiyat düşünce talep artar yani talep kanununa uygun ancak düşük mal da gelir artınca talep azalır bu yüzden talep kanununa uygun mal cevap olmaz nedeni ise soruda ki kesinlik ifadesi diğer3 şık giffen maldan bahsediyordu yanlış hatırlamıyorsam en makul lüks mal
-
@beşiktaş1903 Talep kanunu ve giffen mal kesinlikle değil onda bi sorunum yok. lüks mal olma ihtimali yüksek gelirden dolayı ancak bir şık daha vardı onu hatirlayamadim. tesekkurler cevap icin
-
@beşiktaş1903 Hocam haksız rekabette sivil toplum kuruluşlarının açamayacağı davalarla ilgili bir şık var ne olacak o ?
-
@baumol mallarin imhası ve manevi tazminattı sanırım hocam. bana sormadınız ama duramadım
-
@ilanmılano Eyvallah hocam
-
Yazılanlar dışında hatırladığım mandal etkisi vardı. Gümrük vergisi sorusu vardı cevabı hatırlamıyorum
-
Arkadaşlar bu ne zaman açıklanıyor? Bir de geçen sene sınava giren arkadaşlar, bu sınavla geçen seneki sınavı kıyaslayabilirler mi?
-
Arkadaşlar kazanamayanların da netleri puanı açıklanıyor mu acaba ?
-
@ilanmılano malların imhasını isteyebiliyorlar diye biliyorum..