Vakifbank müfettişlik
-
@lessismore oppurtunity for sorusunu diyorsunuz sanırım yalnız orda for vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam "on " yapmıştım
-
@veblenist Ben geçen sene girdim alan geçen seneye göre daha zordu ben ekonomi,bilgisayar ve mühendislik alanından girdim.İlk oturum daha kolaydı geçen seneye göre.Ve geçen senekilerden çok farklıydı soru tarzları keşke Anadolu Üni. yapsaydı yine
-
@veblenist bence bu sinav cok daha kaliteliydi. Gecen sene alan sorulari bu kadar bilgi olcmeye yarayacak sorular degildi bence. Bana kalirsa gy daha oyalayiciydi. Zordu diyemem ama gecen sene daha hizli cozmustum. Ingilizcesi gecen senenin bence cok zordu, bu sene daha normal geldi. Tabi ingilizcem iyi degil ama kiyas yapabildigim kadariyla gecen sene daha zordu ingilizcede.
Sonuclarin aciklanmasi icin de mailima baktim simdi 13 martta cevap maili gelmis netlerime dair, ben de 10 martta atmisim, demekki 10unda aciklandi. Sinav ne zaman olmustu hatirlamiyorum ama subat sonu olabilir -
@dellafeu Olabilir hocam emin değilim. Kanunlardan bakmak gerek yada emin olan biri yardımcı olsun
-
borçlar özel hükümlerinden de sorular vardı. Hukuk kısmında ciddi manada zorlandım.
-
İyi akşamlar. Sorular yayınlandı mı yayınlanmadıysa yayınlanacak mı? Sizler kaliteli diyince bir göz atmak istedim.
Not: sınava girmedim.
-
@baumol :(( aynen. borclardan sora sora borclar özel sormuslar. Ben de sevemedim o sorulari hic
-
stoper samuelson cevabı olan iktisat sorusu vardı ben onu işaretledim
-
@byteks1 hocam ben de sinava girmeme ragmen cok alakadar degilim ama sanirim aciklanmiyor
-
icra iflas benim borcum bu kadar değildir diye bir şık hatırlıyorum
-
@baumol hocam hukuk kısmı beni benden aldı o sorduğun soru da da hatırlıyorum bir şeyler ama taa kpss öncesi bakmıştım emin değilim şu anda da yoldayım notumda var ama bakamıyorum
-
@jamiryoo evet hocam faktör hasılatı ile ilgili soruydu sanırım
-
Iktisattan bütçe sorusu 12.5
Tam dislama sorusu 50
Singer prebish tezi vardi
Parasal taban 1000
Amoros Robinson sorusu marjinal gelir
Yeni klasikler hasila değişmez enflasyon artar
Mandal etkisi
Senyoraj laffer egrisiyle ilgili sık yanlıştı
Esneklik sıfır
Dengede marjinal faydalar eşit değildir
Işsiz sayısı 60
Döviz ile ilgili soru Tl depo
AD diklesir
Bunlar yazılmamış hatırlayınca yazayım dedim bu arada bunlar benim cevaplarım yanlış olabilir bir kaçı -
@veblenist geçen seneye göre gy ve ingde daha fazla zaman harcadım ve 10 ing,4-5 civarı gy sorusuna bakamadım alan kısmında ise hukuk ve iktisat oldukça kaliteliydi muhasebe ise geçen seneye oranla oldukça kolaydı
-
@golden-ratio hocam işsiz sorusu ile yeni klasik sorusu yanlış olabilir
-
@mhmt7 teftiş kuruluna mail atmaniz durumunda 2-3 gün icinde doğrularınızı ve puanınızı gönderiyorlar
-
@golden-ratio hocam işsiz sorusu 90 olacak. Bir de yatırımın faize duyarlılığının azalması tek başına ad için yeterli değil. Orada faizin yatırımları daha az etkilediğinden bahseden şık olacak.
-
@bestof92 teşekkür ediyorum hocam
-
@bestof92 2 3 gun çok erken bır sure değil mi hocam nasıl o kadr hızlı açıklanabılıyor
-
Luks mal dogru cevap olacak arkadaslar.
M Q iliskisini sordugu icin luks mal (ustun mal)
P Q deseydi dusuk mal tanimi yapilirdi. Emin olarak yaptigim sorulardan birisidir. Ancak patlarsak maliyeden patlayacagiz yine..