Vakifbank müfettişlik
-
@golden-ratio yok hocam 10 tane yapıp diğer 30 unu optikten salladım.Stratejik hataya düştüm nasip değilmiş
-
@bianconeri ben de geçen seneden girenlerin burada yazdıklarından sürenin yetmeyecegini anladım gy den 23 tane çözüp kalanlarini en az isaretledigim şıkki işaretledim ing ye geçtim eğer ing den 25 lerde kalmazsam geçerim gibi
-
@bianconeri belki salladiklarin tutar:( umudunu kaybetme:(
-
@bianconeri ilamsiz icrada olabiliyor saniyorum KTTMHY. Takip talebine kira alacagi diye belirtilmesi yetiyordu
Ancak altin ve benzer degerli esyalar hakkinda acilamiyor diye hatirlamisim. -
@beşiktaş1903 cevap keainlikle 7
-
@bianconeri dostum 11 değil 7 olacak
-
@bianconeri lüks mal değil.. Kesinlikle diyor.. Normak Talep eğrisiyle uyumlu olacak.. Kesinlikle demiş çünkü. Normal malda olabilir
-
@bianconeri özel bütçeli demedim ona genel bütçeli dedim. Bağlı ya da ilgili kuruluşu oluyor dediği için.. Emin değilim.. Kimse tak diye emin olarak yapamaz o soruyu
-
@bianconeri son olarak vade alternatifli zorunlu şekil şartı diye hatırlıyorum.. Onu yapmadım
-
@bianconeri hee birde taşınmaz tahliyesi ilamsız icra ile oluyor biz evden kiracıyı ilamsız icrayla çıkarttık.. 5 Cumhuriyet altını yazmış.. Alacak demiyor hiçbirşey demiyor.. Nasıl bir ifade bu.. İlamsız icrada para ve teminat alacakları olur.. Para yerine geçiyor diye altını alamazsınız.. Alırsanız herşeyi ilamsız icra konusu yaparsınız
-
@reagan Kira alacağınız yüzünden çıkartırsanız tabiki çıkarabilirsiniz. Ayrıca altın da para ve benzeri eşyalardan olduğu için oluyor.
-
@bianconeri @aliveli @pareto_wilfredo @Antimülakat arkadaşlar reklamdan sayfaya ulaşamıyorum.. Ya kusura bakmayında mahvetmişsiniz.. Acayip gıcık oldum.. Aşırı fazla reklam var.. Bu bence uzun vadede zarar getirir.. Siz bilirsiniz
-
@bianconeri hocam bu mantıkla herşeyi ilamsız şcra konusu yaparsınız.. Her şeyin bir ederi oluyor sonuçta.. Para ve teminat alacakları olacak ama.. Taşınmaz tahliyesini ilamsız icra ile yapılıyor.. Biz bir kez yapmıştık ama farklı birşeyde olabilir
-
@baumol dersanede hoca bu örneği vermişti.. Altın olur mu mesela dedi.. Hepimiz olur dedik.. Olmaz dedi.. Neden biliyor musunuz altını bozduruz derseniz herşeyi bozdurursunuz herşeyi ilamsız icranın konusu yaparsınız dedi.. Bu örneği net hatırlıyorum
-
@mhmt7 48 kiiişik sınıfta 18 kişi yoktu.
-
@reagan bonoda 2 alternatif zorunlu ödeme yeri ve düzenleme yeri vade kesin hocam
-
@reagan hocam altın var çıkmış soru o
-
@reagan genel tam kamusal , özel yarı kamusal üretir ve tamda uretir.En basit kaynaklarda bile yazar bu hocam
-
@requescatinpace genel hatları ile doğru ama direk altın üzerinden yapmıyorlar.Altinin fiyatı için dilekçe verip altın karşılığı ilamsız yapılıyor 5 cumhuriyet altıninin fiili ödeme günü karşılığı ile yapılıyor.
Dediğiniz doğru ama taşınmaz tahliyesi dediği için zaten ilam ihtiyacı var, öyle olsa herkes gider direk evden birini çıkartmak için yapardı.Tasinmaz istisnası var hocam
-
@veblenist heryerde durum aynı o zaman . Katılım epey azdı.