Vakifbank müfettişlik
-
Faktor donatimi teorisi vardi bir soruda..
Diger icra sorusunda 5 Cuhmuriyet altini yaptim. Nereden aklimda kaldiysa bu altin icrada
İngilizcede bir preposition sorusu of
Disclose sorusu "aciga cikarmak anlaminda oln sik" b grubunda a sikki olmasi lazimdi -
Maliye testinde neden muhasebedeki oranlar vardi? Cari oran likit oran vs. Bilmedigimden soruyorum bu konularin maliye testiyle ilgisi nedir? Eger ilgisi yoksa neden koyuluyor bu sorular? Muhasebe cozmek istesem secerdim zaten.
Maliyede diger bir konu ise Vuk konusu olmamasina ragmen bir soru vardi
Vergi ziyai 3 kati yaptim eski bilgilerle ama vergi kanununa calismamistim. Enteresan bir maliyeydi. Butce vergi devlet borclanmasi borc servisi vs gibi konular varken nasil bir test boyle anlam veremedim gercekten. -
@gizemce hocam mülakata hak kazananların bile kaç puan aldığını banka açıklamıyor sadece mülakata kalanların listesi açıklanıyor ama banka isteyen herkese kaç doğru kaç yanlış yaptığını ve puanını yolluyor sonuçlar belli old için yollamaları fazla uzun sürmüyor
-
Arkadaşlar bulunduğunuz yerlerde sınava katılım nasıldı ? Benim 20 kişilik bi sınıftı 4 kişi yoktu. Arkadaşımın 40 kişilik bi sınıf ve 10 kişi yokmuş .
-
@bestof92 banka sınavına ılk kez gırıyorum ve şaşırdım acıkcası, değişik bir uygulama , teşekür ederim hocam şimdi attım mesaj
-
@gizemce hocam simdi degil, listeler yayinlaninca atiliyordu mail bankaya. Yani size suan 3 gun icinde cevap gelmez. Banka once kazanan listesini aciklayacak, devaminda kazanamayanlar netlerini ogrenmek icin mail atacaklar:)
-
@gizemce İlanda herkese sınav sonucunun maille gönderileceği yazıyo.Mail atmaya gerek yok
-
İşsiz sayısı 90 ve ad diklesir
Para arzı 1000
Tam dışlama
İcrada borcum bu kadar değildir
Ve 5 cumhuriyet altını oluyor taşınmaz tahliyesi olucak o -
2.oturumla ilgili görüşlerimi de yazayım inşaat mühendisi arkadaşlar için. Bilgisayar 2 zorunluydu seçmeli olarak da bilgisayar 3 seçtim. Bir de ayrıca Mühendislik kısmı vardı. Hepsinden kırkar soru vardı. Yani bilgisayar mühendisi değilseniz bil2 ve bil3'ü yapabilme ihtimaliniz yok. Kavramların ingilizce karşılıklarını kullanarak sallamaya çalıştım. Herkesin yapabileceği toplasanız 4 5 soru vardı. Gerisi hakkında hiçbir fikrim yok. Mühendislik bölümünde de lineer cebirden matrislere diferansiyel denklemlerden dinamiğe ilan metnindeki her konudan soru sormuşlar. Elektrik bile vardı 1 saatte falan bitirip çıktım. Hiç umudum yok. Verdiğim paraya acıdım. Bana kalırsa inşaat mühendisleri hiç bu sınava girmekle uğraşmasınlar.
-
@bianconeri Tam dışlama sorusunu hatırlayamadım ben
-
@requescatinpace 5 cumhuriyet altın sorusu neydi ?
-
@baumol ilamsız icra ya konu olamaz diyordu ama biryerde aynı soru vardı 5 cumhuriyet altını , fiyatı belli para alacağı olduğu için hükümlerde vardı diye hatırlıyorum taşınmaz tahliyesi yaptim
-
@1umut Ben yanlıs anlamısım galıba ,sınav kafa bırakmadı tabi Teftiş Kuruluna sanırım rezil oldum
-
@bianconeri aynen o kesin taşınmaz tahliyesi ilamsiz icra sadece para ve teminat alacakları için işsizlik sorusunda haklısınız ben doğal issizleri eklemeyi unutmuşum bi de iktisat ta ithalat artışı 80 ,diş ticaret carpani da (1--s+m) üzeri -1 vardı
-
@gizemce yok be ne rezili estagfrullah:)) hem belki de simdiden de atanlar oluyordur:) sonuc aciklaninca adin listede olur insallah da gerek kalmaz bi maile daha:)
-
@golden-ratio direk s+m-1 hocam o 1-c=s çıkmış soru o
-
@bianconeri aynen yanlış yazmışım
-
@golden-ratio ithalat artışı 80 evet. Şaka maka hakkaten çok kaliteli iktisat soruları var. GSB keşke sınavları Anküsem'e yaptırsaymış.
-
Bende matematikten elenicem ama olsun sınav aşırı kaliteliydi, böyle soruları görmek bile güzel oldu
-
@bianconeri cidden yazık olur ya gy den elenmek 20 tane yetistirmediniz mi