Vakifbank müfettişlik
-
@stdgn hayır söylemedim açıkcası çekindim biraz istemiyomuş gibi olmayım diye . ama sorayım mı acaba bilmiyorum
-
@mstf1993 ben de şaşırdım hocam . puanım 68 ingilzce netim çok kötü . nasıl oldu hiç anlamadım
-
@mhmt7 demekki sizde baska bi özellik görmüšler ki kazanmissiniz, hayirli olsun sevinmelisiniz bence
-
@summer aynen banada öle söylediler elinde olan evragın varsa olanı getir kalanları sonra halledersin dedi.
-
@mhmt7 ben önce suan bankada calışan arkadaslardan fikir almanızı tavsiye ederim acıkcası biraz değişik bi durum.
-
@stdgn teşekkür ederim bakayım araştırayım
-
@mhmt7 ben kabul ederim gezmek benim işim haha
-
Sgk hizmet dökümü belgesi ve adli sicil kaydı e-devletten kabul mü arkadaslar kesin bilgisi olan var mı? Ben ulaşamadım ik’ya
-
@füreya kabulmüş ben sordum birimden arayan kişiye oda ik dan arayıp öğrenip bana geri döndü kabul yani bende dün aldım
-
@stdgn tesekkür ederim
-
@füreya Gün içerisinde aranan var mı arkadaşlar ?
-
@mstf1993 beni ilk açıklandığı gün aradılar. İlk gün mail gelip, dün biriminden aranan arkadaslarım da oldu. Başka da bilgim yok hocam
-
Mail almayanlarla ilgili bi bilginiz var mi bizim icin sürec bitti mi
-
Aramalar devam edecek diyen var, hayır bitti diyen var yok mu içerden bilgi alabilecek birisi elendigimizi bile ogrenemiyoruz bu ne saçma iş !
-
Valla ya allah rızası için hayattam soğudum şubeye alsnlar bizi
-
@castieel gün içerisinde aranan var mı ?
-
Pazartesi inşallah net bir şey öğreniriz
-
Arkadaslar ş
-
Arkadaşlar atananlara hayirli olsun , olumsuz olanlar da üzülmesin cok da bi sey kaybetmediniz. Önümüzde sinavlar var onlara odaklanmanizda fayda var. Biz de bankaya ataninca cok sevindik ustelik iyi de bir birimdi ama sonradan anladik ki değmezmiş. Bunda da bi hayir var deyip önünüze bakin. Herkese iyi aksamlar
-
@shady1 mail gelmeyenler olarak elendik mi sizce