TİKA Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@genclerbirlikli aslına bakarsan arkadaşımız geçici bir yer arıyorsa en ideali Siyasal ve çevresi. Oraların ayrı bir havası vardır. Hem oldukça da merkezi yerler. Tabi binanın yeniliği eskiliği noktasına çok takılmaz ise uygun yerler bulabilir.
-
@antimülakat hocam çok tafsilatlı bir bilgilendirme olmuş. Öncelikle çok teşekkür ederim dediğiniz gibi hem nezih, hem yeni bina hem de uygun maliyetin üçü bir arada bulunamıyor ne yazık ki. Bakalım üçünü optimal bir noktada birleştirmeye çalışacağım bu bilgiler çerçevesinde. Tekrardan çok teşekkür ederim.
-
@antimülakat ona katılıyorum özelden de yazmıştım cebeci de olabilir diye kuruma bir ankaray kadar yakın, ankaray ı da ayrı severim metrolar da onun verdiği tat yok
-
@genclerbirlikli az binip inmedik Ankaray'a. Yeniden üniversite okumak gerekse sanırım yine tercihi Ankara'dan yana kullanırım. Bu arada bütün TY ekibinin de Ankara'da okuduğunu da hatırlatayım
-
@antimülakat aynı şekilde hocam ben de tekrar siyasalda okurdum, Ankara'nın yeri bambaşka bazen beni de admin sanıyorlar, geçerli sebepleri varmış ben de Ankara'da okudum
-
KAMU yönetimi 2. Asil arkadaş buralarda mı ? Bana yazarsa sevinirim
-
@Antimülakat kardeşim bi duzeltme yapayim, o kosedeki binayi yikmislar. TİKA'yı da tandoğandaki eski denizcilik müsteşarligi yanilmiyorsam o binaya almislar. Gorunce sasirdim son gittigimde.
-
@paretowilfredo Evet hocam geçen 2 yıl içinde Ulusta konumlanmış olan büyük ve epey uzun TİKA binası dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Su an tandoğan'da binası.
-
@personanongrata, içinde söyledi: TİKA Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
@antimülakat hocam çok tafsilatlı bir bilgilendirme olmuş. Öncelikle çok teşekkür ederim dediğiniz gibi hem nezih, hem yeni bina hem de uygun maliyetin üçü bir arada bulunamıyor ne yazık ki. Bakalım üçünü optimal bir noktada birleştirmeye çalışacağım bu bilgiler çerçevesinde. Tekrardan çok teşekkür ederim.
Etlik'i öneririm. Sabah saatlerinde 267 ego hattı ile iş yerine tek otobüs ile gidebilirsiniz. Nezih bir semt. Kiralar maalesef evlere göre yüksek. Eski evler için 650-700 civarında kira isteniyor.
-
Dostum evini tuttun mu bilmiyorum ama geç gördüm yazını kusura bakma. Ben olsam Ankaray güzergahına göre ölçer biçer öyle ev tutardım ki aklıma ilk olarak Cebeci -Dikimevi geliyor. Öğrenci bir arkadaş bulup onla eve de çıkabilirsin, kira yükünden bir nebze kurtulursun, hem üniversite ortamından çevren olur.
TİKA'da servisler yeni kaldırıldı ama personel isyan ediyor, yakında geri gelir diye düşünüyorum. Servisler geri gelirse de gelmezse de dediğim semt gayet uygun bir tercih olur. -
@titoizm servis kaldırıldığı için ek ödeme yapıldı mı peki?
-
Servis kaldırmak sıkıntı ama Ankara, İstanbul ve İzmir gibi illerde servis olayları büyük problemlere sebep oluyor. Her yere servis vermek kolay değil. Hem kurumlarda o kadar da servis aracı bulunmuyor. Muhtemelen yaşanan sıkıntılardan dolayı kaldırılmıştır.
-
@aliveli Sanmıyorum hocam. Giren arkadaşlar öğrenip daha detaylı bir bilgi verebilir.
@Antimülakat Her akşam 6'da Ankara trafiği kitleniyor zaten. Tika'da zaten çok az yere servis vardı, herhalde servis işletmecisinin sözleşmesi bitmiştir.
-
Arkadaşlar süreç hangi aşamada bir bilgisi, duyumu olan var mı ?