TİKA Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@platon doğru hocam. Benden de istendi.
-
@titoizm sözleşmeli nasıl oluyor hocam
-
@hoyratbeg internette ayrıntılı bulabilirsiniz, yds 80 ve 3-4 yıllık tika faaliyet alanlarında çalışmış olma koşulu var.
-
@titoizm eyvallah
-
Arkadaşlar, nasıl gidiyor mülakatlar?
-
Mülakatlar biteli yarın üç hafta oluyor ancak henüz bir gelişme yok. Geçen hafta aradığımda bir bilgimiz yok, siteden takip edin demişlerdi. Var mı başka arayan veya bir bilgisi olan?
-
Liste açıklandı: http://www.tika.gov.tr/tr/duyuru/tika_uzman_yardimciligi_sinavini_kazanan_adaylarin_isim_listesi-41765
Normalde artık forumda yazmıyorum ama şu an sevincimden ötürü yazıyorum. Yakın arkadaşım bileğinin hakkıyla kazandı. Mülakatı da iyi geçmişti. Birileri torpille önüme geçmezse büyük ihtimal beni alırlar diyordu ve aldılar. Bu da torpille girilir diyen herkese kapak olsun... Allah çalışanın emeğinin karşılığını her daim veriyor... -
@odtüsbky çok sevindim yolu açık olsun darısı başıma
-
@odtüsbky aslıda ben sizde torpilsiz girilmez, bak benim olmadı diyenlerin kızgınlığını görüyorum sadece karşı cephede. Üstünüze çok gelindi, tahmin edebilirim. Bence zaten çoğunluk torpilsiz yeni dönemde, birebir torpile şahit olduğum olay var evet ama zaten büyük ihtimalle kazanabilir biri olduğundan ben açıkçası çok fazla bileğinin hakkıyla kazananların olduğunu düşünüyorum.
Sadece bazı arkadaşların iyi olmalarına rağmen neden olmuyor diye düşünüyoruz. Ama sizin yazmanız ve yararlı paylaşımlarınızı devam ettirmenizi ben isterdim.
-
@odtüsbky hocam daha evvel kerhen bu yola RTÜK mülakatında tevessül ettiğimi itiraf etmiştim bir başka iletimde. Ancak, sonradan girdiğim iki mülakatta da yalnızca anacığımın dualarına ve çalışmama güvendim. Ve TİKA oldu çok şükür. Kimse enseyi karartmasın. Çalışınca karşılığını alıyoruz bir şekilde. Umarım tüm emek veren arkadaşlarımın da en kısa zamanda olur.
-
@odtüsbky cool story bro
-
Sınavda ne sordular ? Hayırlı olsun bu arada
-
Hayırlı olsun kazanan dostlara. Güzel bir kariyer onları bekliyor.
-
Daha bugün TİKA'da çalışan eski iş arkadaşımla görüştüm şu an yurtdışında. Abi işimiz normal bir iş değil, gerçekten yıpranıyoruz ama yüzünü güldürdüğümüz insanlar bize her şeyi unutturuyor dedi.
TİKA'ya bu inançla bakın, dualarımız hep sizinle.
Tebrikler herkese. -
Hayırlı olsun arkadaşlar, giren bir arkadaş maaş konusunu aydınlatabilir mi?
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Malum mülakat süreci bitti artık ev düzen telaşı başladı. Ankara'da önerebileceğiniz düzgün ve kiraların da uygun olduğu ve tabi TİKA'ya ulaşımın da kolay olduğu nereler vardır? Bununla alakalı bir başlık göremedim. Varsa eğer bu iletiyi oraya da taşıyabilirim. @Antimülakat @genclerbirlikli @odtüsbky @titoizm
-
@personanongrata hocam semtleri kategorize ederken bir çok değişken söz konusu, bunlar üzerinden ben genel bir çerçeve çizeyim ona göre siz tercihinizi yaparsınız:
Ankara'nın en uygun kiralık evleri Sincan, Keçiörenin yüksek yerleri ve Natoyolu gibi yerlerdir. Buralarda 600 TL başlangıç kira bedeli olmak üzere evler bulabilirsiniz. Semt olarak en daha akla yatkın olanı Keçiörenin yüksek yerleri diyebilirim ama üçünü de genel anlamda tavsiye edemem.
Ankara'nın en pahalı kiralık evleri Ümitköy, Balgat, Tunus gibi yerlerdedir. Buralarda her şey düşündüğünüz gibi hem kaliteli hem de nezihtir. Güzel bir çevreyle karşılaşırsınız. Ancak kiralar 1.200 TL'den başlayıp bütçenize göre 3.500 TL'ye çıkmaktadır. 1.200 dediysemde eski ve küçük binalar bulabilirsiniz.
Ankara'nın oturulmayacak semti Demetevler ve Mamaktır. Mamak uzak olduğundan bakmazsınız ama Demetevlerin merkezi olmasına aldanmamanızı tavsiye ederim. Hırsızlık gibi nahoş durumlar yaşabilirsiniz.
Ankara'nın en oturulası yerleri: Batıkent, Yenimahalle, Dikmen, Ayrancı ve yeni ve hızla gelişen Çakırlar. Buralarda binaların eski ve yeni olması fiyatları belirlemektedir. En uygun ev kiraları 900 TL'den başlar, evin yeni olmasına göre 2.000 TL'ye kadar çıkar. Çalışacağınız yer: Ulus heykelinin Kızılay yönüne doğru 500 metre aşağısındadır. Buraya Ankaranın her yerinden ulaşmanız mümkündür.
Bunun dışında tek kişilik bir bekar evi gibi bir şey düşünüyorsanız, Cebeci (Ankara SBF ve Hukuk Fak. tarafları), Tandoğan-Beşevler (Gazi Üni tarafları) taraflarını tavsiye ederim. İstanbul yolunda yer alan eski carefour avm'nin arkasında da hem nezih hem de uygun fiyatlarda tek kişilik müstakil evlerde kiralık yerler bulabilirsiniz.
-
@antimülakat hocam uzman yardımcısı adamın natoyolu,sincan,bağlum taraflarında işi yok keçiören( kalaba, incirli) ya da etlik, yenimahalle ideal bence
-
@genclerbirlikli haklısın da şimdi şöyle düşün: 1 sene sonra düğün yaparak ev almayı veya eşiyle daha uygun bir yere taşınmayı düşünüyorsa maliyet hesabını da dikkate alarak hareket etmeli. Ben aklında bulunsun buralar böyle ama .... diyerek tamamladım cümlemi
Bu arada yaklaşık 5 sene Etlikte oturan birisi olarak bunu pas geçmem hoş olmadı. Her ne kadar binaları eski olsa da Aşağı eğlence ve çevresi de güzel yerlerdir.
-
@antimülakat hocam oraların yolu da çekilmez kendisi de her gün natoyoluna gidip gelsem bi gün kendimi atarım heralde 330, 340tan ya da sincan aynı şekilde. 200 lira fazla verir etlikte basınevlerinde otururum