Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@ebruuu hocam bilhassa şimdi baktım tckn mesleği değil milliyeti ve mesleği yazıyor. Tabiki biz gene de yazmaya çalışalım ama örneklerinde bile olmayan şeyi yazmadık diye problem çıkarmaları anlamsız
-
Mülakata giren arkadaşlar ;mülakat deneyimlerinizi paylaşır mısınız ,tarih sorusu soruluyor mu?
-
@er-tuğrul hocam var tc no sen gene bak
-
@haticey tarih sorusu cikiyor hocam bana 571 ve 632 denk geldi. Baskalarina da tarih gelmis ama bi bilgim yok hocam
-
@ebruuu tc yazmasak diskalifiye mi oluruz acaba?
-
@er-tuğrul Hocam eksiksiz doldurun elemek için bahane olmasın ordaki tc. Sayfasindaki örnek formlarda tc var.
-
@haticey Bana ve benden 2 önce giren kişiye tarih ya da genel kültür sorusu sorulmadı hocam. Büyük ihtimalle denk geldiğiniz komisyona bağlı birsey bu.
-
@er-tuğrul hocam mulakattan cikinca evrak veriliyor ve tc yazmiyorsa kabul etmiyorlar evragi. Seni ugrastirirlar yani.
-
@ebruuu 5 ve 6. soru bana da soruldu teknik hiçbir soru yoktu:/
-
@meri 571 ,622,632 ensar nedir, or-gi hatırladığım sorular
-
@aybüke91 hocam seninle de tanisamadik nasip olmadi. Sen peki kapali misin acaba ondan mi geliyor bu sorular
-
@ebruuu evt ya tanışamadık kapalıyım
-
@aybüke91 bence ondan sordular bize almazlarsa iki elim yakalarinda .
-
Uzmanlıktan mülakata girenler var mı? Neler sorulmuş genel olarak? Uzmanlık için başka girecekler varsa neye çalışıyorsunuz arkadaşlar?
-
@sdaa01 uzmanlık alanıyla ilgili sorular geldi
-
@matu-enuygunu, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@sdaa01 uzmanlık alanıyla ilgili sorular geldi
cevap için teşekkürler, güncel ya da tarih soruları var mıydı ? Onlara bakmak gerekir mi?
-
@sdaa01 bazı alanlara sorulmuş ama girilen komisyona da bağlı gibi
-
Guvenlik sorusturmalari toplamda 2 sayfadan mi olusuyor?
-
@er-tuğrul önlü arkalı çıktı alınacak 2 adet olacak referans ve akraba tc si istiyor
-
Uzman (maliye) icin girecek olan var mı ne gibi sorular gelebilir?