Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@sayıştay MSB uzmanlık Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzmanlık gibi kadrolar Jandarma ve Sahil Güvenlik uzmanlık gibi B grubu memur maaşı civarında para alıyorlar. Tek farkı Jandarma ve Sahil Güvenlik İçişleri'ne bağlandığı için yavaş yavaş sivilleşme adımları atarken Genelkurmay, KKK, Hava Kuvvetleri ve Deniz Kuvvetleri gibi kurumlarda sivil memur olup askeriyeyi iliklerinizde hissetme imkanına sahip olabilirsiniz
-
@figo102009 ilgöç bile 20 kişi alacakmış, msb nin 1 kişi alması da normal. artık hiçbir şeye şaşırmıyorum
-
Kaç katı çağırıyo bilen var mı
-
@pinkyy 6 katiydi yanlis hatirlamiyorsam
-
Arkadaşlar ilana yeni başvurdum tarayıcımdan kaynaklı sorun yaşadığım için sorma ihtiyacı duydum . İlan basvururken kpss puani giricegimiz herhangi bir yer yoktu demi ?
-
@reyhanqw genellikle sistemden otomatik olarak çekilir puanlarınız.
-
Arkadaşlar uzman c ye basvuran var mi?
-
Bu yds c isteyen ilanının linkini bir yollar mısınız ? Ben lisans mezunu olarak başvuru yapıyorum size uygun kadro yok diyor.
-
@monser halen aynı sorunu bendede veriyor halledebildiniz mi
-
@colaslan Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkilermiş , benim bölümüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi, böyle ayrım yaptıkları için çıkmıyor.
-
arkadaşlar mülakatların ne zaman olacağı belli mi ?
-
Arkadaşlar KPSS puanı yazmiyordu değil mi sistem de mülakatta ne soruyorlar sırf ne kadar sürüyor bilgisi olan var mi
-
@rahime KPSS puanı online başvurularda otomatik çekiliyor.
-
ne zaman acıklanır acaba
-
Fizik mühendisi var mı aramızda?
-
@jamiryoo 26 şubat-12 mart arası açıklanacak. İlanda belirtildiği gibiyse. Ama kesin bir tarrih yok malesef
-
arkadaşlar sonuçlar açıklanmış hayırlısı
-
@jamiryoo Ama site açılmıyor.
-
@duryy hangi alana başvurdunuz
-
@jamiryoo P94 MEMUR. Puanım 86.1 di