Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Bende komisyonun cinsiyetçi olduğunu düşünüyorum.biz erkek egemen bir kurum değiliz diyebilmek adına başka bir mağduriyet yarattılar.mülakata kalan kadınlarin nerdeyse hepsi ya asil ya yedek.
-
Arkadaşlar bende kazandım darısı sizlerin basına çok daha iyi yerler sizlerin olsun Rabbim gönlünüze göre versin başarılar diliyorum hepinize
-
Çok tebrik ediyorum kazanan arkadaşları. Gerçekten çok değerli forum üyeleri başarılı olmuşlar. Herkesi kutluyorum, kariyerleri boyunca başarılı olmalarını temenni ediyorum. Sıkıcı balkon konuşması gibi oldu yazı kusura bakmayın, olayın sıcağı geçince anca bunları yazabildim.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim inşallah gerçekten hak edenler kazanmıştır. Daha önce il göç ve merkez mülakatları birlikte açıklamayı düşündükleri için bekletebilirler demiştim ne alakası var gibi tepkiler verildi ama adamlar sözleşmeli mülakatlarını bile tamamlayıp hepsini birlikte açıkladılar. Neyse en azından boş beklemediniz güvenlik soruşturması için tekrar beklenmeyecek
-
-
@elisa
Çookk teşekkur ederimm:))ne kadar guzel kalplisin:))
Allah en dogru ve en hayirli vakitte sana da nasip etsin, mutlulugunu paylasalim -
@friedman98
Cok sagolun cok tesekkur ederim -
@1903bjk o sizin kalbinizin güzelliği.. amin:)
-
@black, içinde söyledi: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
Kazanan arkadaşları tebrik ederim inşallah gerçekten hak edenler kazanmıştır. Daha önce il göç ve merkez mülakatları birlikte açıklamayı düşündükleri için bekletebilirler demiştim ne alakası var gibi tepkiler verildi ama adamlar sözleşmeli mülakatlarını bile tamamlayıp hepsini birlikte açıkladılar. Neyse en azından boş beklemediniz güvenlik soruşturması için tekrar beklenmeyecek
gerçekten hak etmek tam olarak ne oluyor.il göçe girip o puanla mülakata kalabilen herkes zaten kazanmayı haketmiştir.birinin diğerine üstünlüğü yok.
-
@deepblue Bu sözüme neden alındığınızı anlamadım kastettiğim şey birilerinin torpili olmadan girmek yoksa kpss puanı ve kurum sınavınız yetse bile bir başka kişi alın dediği için geçiyorsanız oraya hakkınızla girmiş olmazsınız ama mülakat yapılmadan kurum sınavı ve/veya kpss puanına göre atansa sizin dediğiniz doğru hepsi hak etmiştir. Bakın sizde herkesin hak ettiğini söylüyorsunuz peki diğer arkadaşları niye almadılar tiplerini mi beğenmediler hayır çünkü mülakat komisyonundakiler öyle istedi ve o kişiler girdi.
Yanlış anlaşılmasın ben sadece hak edenlerin kazanması temennisinde bulunuyorum yoksa kazanan arkadaşları tanımam kendilerini zan altında bırakmak için söylemedim ayrıca ilk başta kendilerini tebrik ettim. Bu arada burası il göç başlığı değil göç uzmanlık başlığı
-
Arkadaşlar dikkatinizden kaçmasın, ben neredeyse atlıyordum bunu, duyuruya yazılmış ama mal bildirimi formunun ad-soyad-imza bulunan arka yüzü var ve tek kağıda basılacak.
-
Arkadaslar bende gonderdim evraklari . Askerlik tecili yapiyor mu kurum
-
Arkadaslar kazananlar ozelden numaralarini ulastirabilir mi, whatsap grubu kuralim.
-
@stresliyim06 bence de iyi olur
-
@stresliyim06 mantıklı hocam herhangi bir gelişmede haberdar olmuş oluruz
-
vatsap grubuna beni de alabilir misiniz