Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@kenyes Kimsenin umudunu kırmak istemem ama il göçten aşağı kapatması imkansız kardeşim. vmy açıklansa bile o kadar etki etmeyecek çünkü il göç 400 kişi çağırdı merkez göç 280 çağıracak. hadi aradaki 120 kişiyi vmy ye çıkalım. puanı 95 in üzerinde olup(ben dahil) il göçe başvurmayıp merkez göçe başvuracak sırf benim etrafımda 3 kişi var. merkez göç en az 89 diyorum.
-
başvurdunuz mu?
-
@ilkhedefsgk 87,9-88,3 aralığında kapatacak
-
@yasaklı İnşaallah sen haklı çıkarsın
-
@nfs Kim? Neye? Anlamadım hocam
-
@ilkhedefsgk Merkez göç
-
@nfs Ben başvurcam. Şuan başvurmaya çalışıyorum sistemle boğuşuyorum
-
@ilkhedefsgk ben başvurdum fakat 'başvurabildim mi' anlayamadım tam olarak
-
@nfs bende başvurdum ama tamamlanamadı yazıyor onunla uğraşıyorum
-
Arkadaslar parayi sinava girmeye hak kazaninca mi yatiriyoruz . Bir de evrak teslimi de sinava girmeye hak kazaninca mi teslim ediyoruz
-
Kaymakamlik mulakatina giren arkadaslar bir sure, en azindan bu hafta basvuru yapmazsa olurda belki kaymakamlik aciklanirsa herkes icin cok iyi olur, kaymakamligi kazananlar buraya basvuru yapmamis olursa daha cok kisi sinava girmis olur..duyarli arkadaslarimiza simdiden tesekkurler
-
VMY kazanan arkadaşlar buraya başvurmaz herhalde diye düşünüyorum. Öyle ya da böyle biraz düşer puanlar ama yine de yüksek kapatacaktır.
-
sgk denetmenlik olursa başvurmam diyen varsa da biraz bekler umarım vmy açıklandı oda açıklanabilir her an
-
Ben parayı yatırdım ama sgk olsun da helal hoş olsun girmem sınava yemişim parasını
-
arkadaşlar başvuruda diploma 2 sayfa fakat tek sayfa yükleyebiliyoruz jpg olarak.Nasıl halledicem acaba?
-
@nam-ı-diğer http://www.filesmerge.com/merge-jpg veya yazın arama çubuğuna merge, 2 jpeg into 1, jpg birleştir falan gibi oradan drop files veya add files falan gibi bir şeye sürükleyip/ekleyip tek sayfa olarak alırsınız. Belki bir de jpg size diye aratıp dosya boyutunu azaltmanız gerekebilir. Diplomanın arkasını yüklemeseniz de olur bence. Ben hiç sorunla karşılaşmadım.
-
@nam-ı-diğer Hocam diplomanın arkasını yüklemek bu aşamada zorunlu değil diye biliyorum.Sınav adresinden sık sorulan sorulara bir bak.
-
Vmy kazanan arkadaslar, basvurmayin da insanlarin önü açilsin
-
@shady1 yani yine değişik değişik insanlar (yemin ediyorum kötü söz olmasın diye kendimi tutuyorum) olacaktır laftan anlamayan ama bence içi daha ferah tutmak lazım. Burada özelde değil de daha fazla Akademik ve Uluslararası Organizasyonlarda belki çalışılır. Ama işte dil bile istemiyor, yapan olur mu bilemem. Tuttuğunu koparan biri falan olursa belki iyi bir gelecek olabilir. Halbuki VDK ise ister 5% ister değil özele çok uygun. Burdan VDK'ya ve BDDK'ya falan geçilir mi? Kesin.
-
Arkadaşlar başvuru durumu TAMAMLANMADI yazıyor bu normal mi