Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@safitürk69 ben öyle bir soru hatırlayamadım
-
@paretooptimal uyudum uyandım rüyamdamıydı acaba
-
@safitürk69 olabilir
-
@safitürk69 evet evet o soru. Özel hukuk kişisine gördürülme biçimi değildir diyordu. Acaba siz biçimidir okuyup a şıkkında mı gittiniz b veya c şıkkı verasetti
-
82 anayasası ile 61 anayasasını kıyaslama sorusu vardı hangisi degildir diye cevap e şıkkı) 82 anayasası daha çoğunlukçu ve özgürlükçüdür olacak.
-
Bir soru vardı anayasada; "genel oy"du cevap
-
İdarenin kusursuz sorumluluğu sorusunun net cevabını hatırlayan var mı
-
@paretooptimal o soru il göç'te de cıktı hatırlamıyorum ama
-
@miltonkynes idarenin kusursuz sorumluluğu kapsamına giren konuda 3. Kişinin kusura da varsa tamamında devlet sorumludur diye bir sık vardı onu yaptım yanlış diye ama konuya hakim değilim kitap yok internet derya deniz bulamadım
-
@miltonkynes ahaha ben o soruyu tek şık okuyup yapıp geçtim. Benden bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar
-
@paretooptimal idarenin kusursuz sorumluluğunda 3. kişi araya girse bile tamamen idare karşılar yazıyordu ben onu yaptım ama şık tam böyle olmayabilir
-
Hangisi bm daimi üyesi değildir sorusu vardı almanya olacak
-
Hangisi SSCB dağıldıktan sonra kurulmadı. İtalya
-
@black azalan verimler yasasından dolayı üretim arttıkça avc eğrisi U şeklinde olmuyor muydu?ben mi yanlış hatırlıyorum.
-
@varoufakis doğru hocam.ac altta avc üstte ikiside geniş u şeklinde
-
@paretooptimal ac, afc ile avc'nin toplamı olduğu için daima avc'nin üzerindedir ve çanak şeklindedir. Fakat üretim arttıkça avc ile ac birbirine yakınlaşmaya başlar çünkü afc üretim arttıkça azalır. Öte yandan avc çanak şeklinde afc ise giderek azaldığı icin avc ile afc arası üretim arttıkça artar
-
Geçmiş olsun dostlar. İnşallah sınavınız güzel geçmiştir. Bakalım üniversite İlgöç'teki gibi sizi üzmeden yarın açıklar umarım sonuçları. Sorulara şöyle bir göz attım paylaşımlarınızdan, İlgöç'ün üzerinde bir sınav olmuş. Merkez olduğunu hissettirmiş sanıyorum bu sınav.
-
@varoufakis hocam dediğiniz doğru cevap şıklarında önce azalır sonra artar gibi bir şık varmıydı varsa cevap o
-
@paretowilfredo sağolun hocam ilgoce girmedim ancak siyasi tarih uluslararası hukuk ikilemde bıraktı benim için. Herkes için hayırlısı olsun
-
@miltonkynes hocam 82 - 61 kıyaslaması yoktu ama 82 ye dair yanlış olanı soruyordu.