Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Biri pdf’i atabilir mi ya cep telefonundan açılmıyor site
-
-
kazanamayanların puanları yok daha
-
@yasemin27 kazananlarin sandım hocam ben
-
@waitforit teşekkürler
-
Bu da cok hızlı acıklandı sasırdım . Soruya itiraz için zaman bile bırakmamıslar ki 23 ünde belgeler teslim yazıyor . Bir cok hatalı soru vardı ve içerik olarak 20 hukuk sorusuna uluslararahukuku dahil etmişler .
-
Thatcer almanya eslesme sorusu
Basarısız darbe girişimi
2016 da kurulan kurum
Rusya japonya moro filipin cin
Bunların cevapları neler -
Cok sukur kazandim ama bu sekilde olmamasi gerekir. Ilk once kitapcigin yayinlanip 3-4 gunluk itiraz suresi vermeleri gerekiyor cunku en az 5 tane hatali soru var. Sorular gercekten cok kalitesizdi bunu siradan bir kurum hazirlasa anlarim da basketteki yuksek lisans uzerine egitim veren bir kurumun yapmasina anlam veremiyorum.
-
@sirius böyle düşünmeniz çok güzel ilgöçte mülakata giren arkadaşlar biz hakkımızı aramamıza karşı çıkmıştı.olması gereken bu.sınavların daha kaliteli daha şeffaf olması için çaba göstermeliyiz ki hepimiz kazanalım.
-
Sınavı hazırlayanlar değişti ama strateji aynı hatalı sorular ... Gecen senede çok bariz hatali sorular vardı. Bunların bilinçli yapıldığını düşünüyorum
-
ne zaman açıklanır kazanamayanların puanı il göçten bilen var mı
-
Arkadaşlar tekrar diyorum kazanamayanların puanları yarın açıklandığında 75 76 puan alanlar morallerini bozmasın sıkıntılı soruları netleştirip itirazlar gerçekleştirilmeli
-
@claark hocam sorular yayınlanmadığı için adayların soruları gördüğünü ve bu bilgiler ışığında hatalı olduğuna inandıkları sorulara itiraz etmeleri isteniyor, soruların gizliliğinin sebebini de soru havuzunu eksiltmemek! olarak dile getiriyorlar yani kısacası kime neye göre itiraz edeceğinize iyi karar verin ben il göçte 75te kaldım ve öylece kalakaldım.
-
@claark Birde hocam sıralamanın değişmesi için sorunun doğru yanıtının değişmesi lazım.Yani üniversitenin kabul ettiği cevap yanlış olacak ve sorunun doğru yanıtı şıklar arasında olacak bununla birlikte aday o doğru yanıtı işaretlemiş olacak.Bunun içinde soruların paylaşılması lazım.Yoksa bu söylediğimi bilme şansınız yok.Aksi halde bir soru baştan hatalıysa veya sorunun birden fazla yanıtı varsa bu soru herkes için doğru kabul edilir ve sıralamaya etki etmez.
-
@luthor Üniversitenin kabul ettiği doğru cevabı kazanan arkadaşlardan işaretleyenler elbet vardır.Bu yüzden onların da hakkı yenmeden sınırdaki Kişiler de mülakata dahil olabilir sadece girecek kişi sayısı artar.Yani kazananlardan herkesin artmayabilir doğru sayısı bu da itirazın anlamlı olabileceğine vesile olur diye düşünüyorum
-
@claark Evet bu olabilir hocam haklısın.Ben bunu atlamışım.
-
Puanlar açıklanmış.
-
http://sinav.asbu.edu.tr/tr/duyuru/merkez-goc-uzman-yardimciligi-sinav-sonuclari
Puanlara bakılabilir.
-
76'da kalmışız ya
-
76 1 soruyla gitmis keske sorulari gorebilseydik