Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Başka yok mu bizden kazanan ya katlansa sevincimiz a dostlar? Vallahi o kadar mutluyum ki şu an. Bir haber daha gelsin sevincten aglayacagim nerdeyse o.O
-
@paretowilfredo valla biz kaybettik ama kazanan arkadaslarimiz sevindirdi bizi. Kendi acimizi unuttuk. @1903bjk ile o kadar dertlestik konuştuk. En olmadik zamanda gitmis.
-
Dostlar öncelikle kazanamayan arkadaşlar için duacıyım, Allah tez vakitte size de beklediğiniz bir yerden nasip etsin. Benim oldu çok şükür. İnşallah sizlerin de haberlerini alırız en yakın zamanda. Allah yardımcınız olsun. Kazananları da tebrik ederim. Sizin de olmuş dostum tebrikler. Gözümüz aydın @1903bjk : ))
-
@plansız hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim
-
@genclerbirlikli Teşekkür ederim çok sağolun : )
-
Üzülüyorum da en çok işsiz güçsüz insanları almayıp bi yerlerde müfettişliği kazananların isimlerini asil listede görmek çok can sıkıyor illakiböylelikle yedeklere de sıra gelecekte yine de can sıkıcı cidden Allah emekleri boşa çıkarmasın
-
@plansız Hayırlı uğurlu olsun dostum. Çok çok mutlu oldum valla çok güzel haberler, gelişmeler bunlar
-
Benim de 5. olumsuz mülakatım oldu. Neye göre haketmedım de elendım anlamak zor. Kazananlara hayırlı olsun
-
@paretowilfredo Çok teşekkür ederim Allah, işi olmayan tüm dostlarımıza en kısa zamanda nasip etsin. Darısı onların başına.
-
Geldimmmm:))
Öyle karmaşık duygular yaşıyorum ki bi ağlıyorum bi gülüyorum bi zıplıyorum delirdim sanırım
Olmayan arkadaşlar için çok üzgünüm, Allah tez vakitte emeklerinin karsılığını almayı nasip etsin herkese.
Bana gelince de galiba rüyadayım şuan:) çok emek verdim çok çabaladım, çok ağladım, geceleri düşünmekten uyuyamadım ama uzun zamandr ilk kez mutluluktan ağladım. Çok şükür bin şükür. En darda olduğum zamanda sevindirdi beni Allah. Herkese nasip etsin Rabbim
@paretowilfredo desteğinizi asla unutamam hic eksik olmayın:)
@genclerbirlikli az başının etini yemedim az bilgi almadım senden süreç hakknda hakkını helal et:)
@Shady1 senin ne kadar çok emek verdiğini biliyorum, elbet gönlüne göre olcak bir gün
@plansız Çok tebrik ederim
İyi ki varsınız -
@1903bjk Sınav sonucunu alınca siz :)) https://www.youtube.com/watch?v=B97OB379DNg
-
@1903bjk ooo sizleri burda görür müydük yaaaa .s .s
Şaka bi yana çok sevindim, gerçekten hakettin buna inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun, azıcık hakkım varsa helal olsun sen de helal et işinde mesleğinde başarılar, devlet senin gibi çalışkan, güzel yürekli bir uzman yardımcısı kazandı. Devleti de tebrik ederim -
@genclerbirlikli
Çoookk teşekkur ederimm:)) Angara bekle beni -
@1903bjk @genclerbirlikli Ben de geleceğim bekleyin beni, o güne dek de emanet şehrime iyi bakın
-
@paretowilfredo
Yaa bakmaz mıyız bize emanet:) tez vakitte bekliyoruz:) -
@paretowilfredo bekliyoruz üstad. En kısa zamanda geleceksin inş
-
Benim de oldu darisi issiz kardeslerimin basina.
-
@stresliyim06 tebrikler
-
Arkadaslar bende kazandim . Darisi sizlerin basina . Bu forumdaki arkadaslar hepsi cok iyi cok yardimci oldunuz insallah sizlerde daha guzel yerleri kazanirsiniz
-
@ahobaba hayırlı olsun tebrikler