Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@paca08 bi de kişilik bilgileri girilen bir kisim var orayı da doldurdu isen başka yer yok o kisimda kontrol et kisminin orda ad soyad olarak yazar
-
@paca08 hocam sizin doldurduğunuz yer başvuru adımlarından ama yeterli değil. Kişisel bilgileri girip diploma ve vesikalığı yükleyeceğiniz profil sayfası var, sayfanın en üst ortasında adınızın yazdığı yer var oraya tıklayıp girin ve doldurun yoksa başvurunuz geçersiz olur.
@robinson1 sorun nedir?
-
@black hocam başvuru linkine giriyorum sitemin güvenlik sertifikası vs tarzı yazılar çıkıyo acaba benim bağlantımla ilgili bir durum mu ki? Başvuru linkini direkt buraya atabilirseniz çok sevinirim
-
@robinson1 o sıkıntı herkeste oldu sanırım başka bir yerden girince düzelmişti bu adresi bir deneyin http://unitag.asbu.edu.tr/basvuru/
-
@robinson1 altta siteye git diyor
-
@robinson1 Hocam bende açamıyordum. Sonra sınavı yapan üniversitenin sayfasına girip buldum. Üniversitenin sayfasından başvurunu yapabilirsin. Hatta şuradan http://unitag.asbu.edu.tr/basvuru/ başvuru yaptım.
-
@beşiktaş1903 @black Sağolun hocam hepsini yaptım. Yinede yarın bir arayacağım şu üniyi olmuş mu diye bakalım ne dicekler.
-
@paca08 ben il göçte isim soyisim puan foto diploma kpss kodu yükledim listede ismim vardı
-
@paca08 @black @hadinbahım çok sağolun arkadaşlarr
-
Arkadaslar merhaba Kaymakamlik ve vergi muf kazanan arkadaslarimiz var ise kendilerinden basvurularini cekmelerini rica ediyoruz duyarlilignz icin smdiden tesekkurler
-
Yine istemediğim bi kuruma başvurdum Allah affetsiin
-
bugün açıklanması gerekiyordu sanırım. ama henüz bir hareket yok.
-
@hahamas yarınmış arkadaşlar pardon.
-
@hahamas 87-89 arası kapatır diyorum.
-
@keynesinabv ınşallah
-
arkadaşlar sgk teftiş 89 la kapattı. bundan az da olsa umutluydum bu da 89 la kapatırsa şaşırmayacağım hiç aynı kişiler kesin başvurdu o yüzden yüksek kapatacak tek ümidim vmy kazanan arkadaşların buna başvurmayacak olması yoksa bu da 89-90 görecek :s
-
Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi diye bir yere vermişler İl Göç'ü. Açıklama yok nerede falan. Hani bu dekontlar gidecek ya mail olarak bir ek satır olarak sınav yerinin detaylı anlatımı şehir dışından gelecekler için diye soralım.
Burada yapmaya karar verilirse de olursa İl Göç'te detaylı açıklama yaptım.
-
Tefiş istediğim için göç e de başvurmadim ve küsuratla teftişi kacrdim yani baya kötü oldu ki göç için puanm daha yüksekti listede olmak adına başvuranların başarılar
-
@aroma çok sağolun hocam, inşallah daha hayırlısı olacaktır. SGK'da başvurusunu çekmemiş -çekememiş olanlar hariç-, konular yetişmez deyip girmeyeceği kesin olan kişilerin hakkaten yedikleri kul hakkı ...
-
@waitforit hasta hasta ing ve kanuna bakıyordum herkes gibi ve çok istedim girmeyi ama nasip olmadı. Yine başa sarıp bekle çalış hayatm bu oldu.