Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@aroma hocam inşallah İngilizce ve konular işinize yarar, ben sizin gibi insanların kazanmasını istiyorum devlete siz gereksiniz. Geri kalana beddua edemiyorum ama ben babam hastalandı (iyileşti sayılır) buna çalışrım buna olmaz vakit zaten çalışamam derken başvurmadığım sınav varsa, hakkımı da helal etmiyorum.
-
Bugün liste belli olacak.Sgk teftişi referans alırsak sınır 89 olur gibime geliyor.
-
@waitforit sağolun hocam nasibi başka şekilde beklemeye devam edecez. Bugün bari dinleneyim sınava kalamdm malum
-
@luthor bence çok iyimser oldu teftiş birbirine yakın puan lardan çıkıp 89 ile kapattı burda çok farklı puan türleri var ve online başvuru
-
@beşiktaş1903 Haklısın hocam.Ben 14 kişilik alıma bu kadar konu çalışılmaz diye başvurmayan olur diye düşündüm ama online başvuru olayını atlamışım.
-
Şuan a grubu en yüksek kapatan sınav 88.97 ile sgk teftiş sanırım , daha yüksek kapatan var mı kpssden bu güne ?
-
@aslan-reyiz tse 95.5
-
Göç belli oldumu ?
-
@sınavuzmanyrd o sözlü sınav ve YDS yoktu, belki kabul edilebilir. İş bulup girmeyen varsa 1-2'dir onda.
-
@aslan-reyiz rekabet ve epdk da daha yüksekti ama bi tse değil tabi
-
@sınavuzmanyrd pardon @keynesinabv
-
Kaç gibi açıklanır bilginiz var mı, il göçü kaçta açıklamışlardı?
-
@shirekaymakamı akşam 8 gibi sanırım
-
@denetcii siz açıkladınız aslında İl Göç'te https://sinav.asbu.edu.tr/tr/duyuru/merkez-goc-uzman-yardimciligi-sinava-girmeye-hak-kazananlar
280.kişi 89,17398 ile girmiş. -
acıklandı son kişi 89,173
-
Hadi hayırlı olsun listedekilere
-
@ecc ama çok fazla yani, bu sene BDDK hariç bir tek YDS'li sınavlar 85 altı kapattı. İnşallah gelirsiniz arkadaşlar sınavlarınız açıklanmazsa.
-
@waitforit ayıp ediyosun hocam olur mu öyle şey:) Kazanan arkadaşları tebrik ederim bu arada
-
142 kişi taşra ve merkez listelerinde yer almış,
taşraya başvuran 34 kişi puanı yetmesine rağmen merkeze başvurmamış,
138 kişi de sadece merkeze başvurmuş taşrada yer almıyor
538 kişi iki sınavdan en az birine giriyor
Böyle problem gibi oldu benim dikkatimi il göçe başvurup merkeze başvurmayanlar çekti. Gelmeyeceği için mi, başvuru zor olduğu için mi yoksa başvuruyu tamamlamadıkları için mi yer almadılar veya bir yeri mi kazandılar? -
@black kardeşim öncelikle emeğine sağlık. Vergi müfettişliği kazananlar olabilir mi ? Demek oluyor ki bu 34 kişi il göç sınavına da girmiycek