Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
özgeçmiş zorunlu mu bilginiz var mıdır?
-
@nam-ı-diğer zorunlu değil
-
Kpss sonuç belgesini bir türlü yükleyemiyorum
-
KPSS sonuç belgesi de mi resim formatında yüklenecek? öyle bir ibare görünüyor, il göç başvurusunda pdf olarak yüklemiştim.
-
@wilfried Hocam, resim formatına dönüştürdünüz mü ve boyutunu kontrol ettiniz mi? 1 mb'dan az olsun deniyor.
-
il göç ile merkez göç sınav soruları aynı seviyede mi oluyor önceden giren arkadaşlar bilgilendirirse memnun olurum. il göç sorularını buldum ama merkez çok paylaşılmamış
-
@paretooptimal o üniversiteye göre değişir, ankara sosyal bilimler üniversitesini hayatımda ilk defa duydum.daha önce 2015 te girmiştim hem merkeze hemde il göçe her iki sınavda bana göre kolay değildi sınavı mülkiye hazırlamıştı çünkü.
-
Arkadaşlar başvurı kontrole basınca eksik bilgi yoktur diyor bu tamamlandığını gösterirmi sizce
-
@sınavuzmanyrd sağda TAMAMLANDI diye yazmakta, yoksa bir şey eksik olmaması sadece mantıken tamamlandığını gösterir ama bilemeyiz.
-
Ah be kardeşim o yazıyı bi tam görebilsem ... neyse biraz daha uğraşayım
-
Buldum çok şükür.
Yazıyı kopyalayıp (telefondan ama) not defteri bölümüne yapıştırdığınızda tamamı çıkıyor. -
@sınavuzmanyrd tamamını kopyala yapıştır her şekilde çalışır da yalnız hakikaten tam sosyal bilimler için üniversite, Bilişim Sistemleri bile sosyal mezunu sanırım. Bana verseler, bütçe içinde daha iyi bir uygulama yapardım. En kötü başvuru sistemleri top 3 listemde.
-
@waitforit malesef kurumlar genel olarak bu konuda zayıf. Ne bakanlıklarda ne de üniversitelerde iyisine rastlamadım.
Belki içişlerine iyi diyebilirim o da e devlet kullanıyor
-
Arkadaşlar başvuru tek ekrandan mı oluşuyor. Öyleyse benimki beş dakka sürdü. Tamamlandı diyor ama ne özgeçmiş sayfası geldi ne de başka bir şey sadece ilk sayfada puan türü kpss sonuç belgesi, diploma ve fotoğraf yükledim. Bir şeyler eksik ama ne
-
@paca08 tamamlandı yazıyorsa başvuru tamamdır hocam :))
-
@paca08 aynen öyle saçmasapan bi ekran zaten ne yazdım ettim bişi anlamadım tamamlandı diyo
-
@kafakafka Eyvallah hocam ilginç bir başvuru sayfası var.
-
@pawnex Hayır birde üniversite insan bu kadar kötü sayfa beklemiyor. Bunların yapacağı sınavdan ne olurki? Sınavın kalitesinden umudum yok hiç. Ösym eleştiriliyor falan çoğu zamanda haklı eleştiriler ama böyle başvuru ekranları ve sınavları gördükçe insan hayattan soğuyor.
-
@paca08 özgeçmiş ekleme kısmı zorunlu değil, isminize tıklayınca diploma gibi jpg eklenebiliyor.
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar başvuru sayfası açılmayan bir ben miyim yardımcı olabilecek biri var mı