Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@banshe
Ardillik yaptm -
@1903bjk başka bsy işaretledim ult.. bsy gibiydi
-
@miltonkynes öyle dusunmedim boşanan anne babaların çocukları aklıma geldi niyeyse o an diğer eşten kaçırıyor gibi düşündüm ama bende çocuk yaptım zaten sonuç doğru demek ki
-
@aroma
Mevcut sinirlarin korunmasi anlamindaydi sanirim uti possidetis -
@1903bjk tanıma değil mi o . Egemenliklerini değişiyor ye bir siyasi otorite ortaya çıkıyor. Diğer devletler açısından sorunca tanıma yaptım.
-
Olablir bilgim yok maalesef
-
@paca08 ilgoce girenler bi tahmin yapablir zorluk kıyaslaması ile kaçta kapatacağına dair ..
-
@paretooptimal
Diger devletler acisindan mi sormustu? Ona dikkat etmemisim oyleyse :S -
@safitürk69 çsbg değil miydi?
-
@1903bjk yedek ödenek değil mi? Ek bütçede sonradan bi kananla cikariliyo sorudan bundan bahsetmediyi için yedek yaptim
-
@miltonkynes maalesef bende öyle düşündüm ama ters köşe olduk, uzlaşılabilecek suçlar kanunda açıkça yazıyor içerisinde çocuğun alıkonması da var ama taciz yoktu sanırım cevap taciz olmalı
-
@1903bjk bağlı suç doğru çünkü orada suçun gerçekleşmesi için şart olan hareket var suç o harekete bağlı o gerçekleşmeden suç olmaz. Ben cezadan öyle hatırlıyorum
-
@miltonkynes cmk madde 253e bakabilirsiniz cvp taciz arkadaslar
-
@1903bjk avc değişmez afc azalır yani üretim arttıkça ikisi arasındaki fark artar
-
@brzezinski artar yaptım çünkü artan oranlı vergide üst dilimlere gittikçe oran artar ve toplanan vergi artar, gelir çarpıklığının yüksek olması vergi gelirini artırır
-
@1903bjk ikamesi çok olan malın fiyat esnekliği daha fazladır çünkü fiyatta meydana gelecek değişmelerde ikame mallara yönelecektir buda esnekliği artırır
-
@black üretim artıkça afc sürekli azalır aç ile avc arasındaki fark azalır ama cvplar da ise aç hiç yoktu bende avc ile afc ancak farkı değişmez dedim
-
Bitirdin beni @black
-
@black aynen çarpıklık vergi gelirini artirr
-
@1903bjk ben değil kurum bitirmiş bu arada sayfaları geriden okuyarak geliyorum kendimi explorer gibi hissettim