Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@akkygsz alandan iyi puanımın olduğu doğrudur. Lakin bunun konuyla ilgisi yok. Benim sitemim şu ki madem sınav konularının %70ni alan konularından belirliyorsun o zaman %70 alan derslerini barındıran puan türü belirle. P3 puanı istediği kadar yüksek olsun alan bilmeyen adayın bu sınavda nasıl başarılı olmasını beklersin? P3 ve sınav konularının olduğu bir puan türü belirlenmesi herkes için adaletli olurdu.
-
@akkygsz bu iyi ya da kötü puan alma konusu değil ki. Uzmanlık, denetmenlik, muf. Vs sınavlarında P1.2.3.ten alım yapılması saçma olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bu olayda sizin çıkarınıza gelmiştir savunuyosunuzdur. Neyse uzatmaya da gerek yok aslında, ilan gelmiş artık.. Ama sen yine de alandan yüksek alanlara karşı şu kinini üstunden at bu olanlar onlarin değil garip garip ilanlar/Sayılar/uygulamalar yapan kişilerin
-
@genclerbirlikli senin için mühim olmadığına göre her iki puanında yüksek belli ki. Ayrıca özel olarak p48 puan olsun diyen olmadı. Onlarca puan türü var herhangi biri seçilebilir ya da p3ün yanına eklenebilirdi. Bunu görmek çok zor değil. Yorum yaparken bunlarıda göz önünde bulundurmanızı öneririm.
-
Benim de alan puanım gkgy puanıma göre daha iyi fakat kurumun gkgy si iyi olsun, alandan da ben test edeyim tutumunu mantıksız görmüyorum. Merkez uzman kadrosundaki kişinin alan puanı dışında farklı meziyetleri de olsun anlayışı bence garip değil ayrıca her iki bölümden de çok nitelikli olup bu sınavı geçecek çok arkadaşımız olduğuna eminim, şimdiden hayırlı olsun.
-
@onrtms evet ikisi de iyi şükür, p48 denmedi ama şu ilana istenebilecek ideal alan puanı p48 ya da 18 23 28 lerden biri. O zaman da bu ne ya hep p48 p23 vs isyanı çıkıyor. Yapacak bi şey yok bu işler böyle maalesef.
-
@gnc-hakime hakime ünvanını kullandığınız için atandığızı düşünerek yazmıştım hanımefendi
-
Burda mesele P3 p48 alıp almaması değil kurumlar önceden bildirseler şu puanlardan alım yapacağız veya yds isteyecegiz diye ona göre insanlar çalışır btik,kosgeb,Botaş,kamu muhasebe gibi kurumlar P3 ten alım yaptılar önceden bildirim yapılsın 4 5 bin lira para verip kpss alan kurslarına yazılıyor insanlar yazık
-
-
@akkygsz alanı iyi olmayan o yazılıda ne yapacak acaba..artık iktisatın tarihini verginin coğrafi dağılımını anlatır
-
P3 ü iyi olanların da alanı kötü olacak diye bir kaide yok heralde?
-
@iibfli_keynes inşallah o ünvanı görebilmek ümidiyle ,hepimizin gönlünden geçen olsun
-
@duryy hastag ne?
-
kaçlara düşecek acaba puanlar
-
Aile baknlığı uzm yrd 15 kiş almıştı yds c şartı varken p3 ten 96,960, en düşük puan 87,037 olmuş..
-
hocam branş bazlı sıralamaya şu an nasıl ulaşabilirim?
-
@antoniogramsci ais.osym.gov.tr de başvurularımdan 2017 kpss yi seçip bakabiliyorsunuz hocam
-
@aslan-reyiz ouf onu takip etmemiştim o zaman bu daha yüksek kapatacak dil şartı yok
-
Kimse merak etmesin hem p3 hem p48 iyi olan çok kişi var bu sektörde. görünen o ki p3 ten iyi puan yapan kişileri “ alan yoksunu” görenler p3 puanı olmadığı İçin üzülenlerden başkası değil. Üstelik bu kişiler elindeki 88 üstü alan puanı ile bu sene açılan tüm kurum sınavlarına girmişken hala 1 tane sınavın Peşine düşüp ona da saldırmanın peşindeler yahu allahtan korkun bu sene GSB p48 puanı ile 3 tane Farklı alım yaptı zaten bari bırakın da p3 olanlar da bu sınava girsin. Herşeyde bu kadar gözünüz olmasın ayıptır. Biz 7 aydır sınavlara “aynı kişiler “ giriyor diye burda birlikte üzülürken bi p3 ilanı kimin ne düşündüğünü ortaya koydu. Teşekkürler iibf dayanışması
-
Olay puan meselesi değil arkadaşlar haklı p 3 puanı ile ancak düz memur alınır olay bu kadar basit. Bu arada yds olayı sıralamayı fazlasıyla etkiler bence 87-88 den aşağı düşmez. Bu arada 88.60 la 371. sıradayım sınavın bu yüzden 90 la bile kapatabilir diyorum.
-
@paca08 yds istenmiyo kardeşim