Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@parimil dilekçeniz hazır mi acaba ben de ona gore aklımdakilere eklemeler yapayim hocam dilekcem hazır değil . Sizin dilekcenizi gormem mumkun mu
-
Ben şöyle bir taslak dilekçe hazırladım.
-
@kgb hocam siz sosyoloji mezunusunuz. Klinik psikoloji sorusu var mıydı sizde? Bizim sorularımızın aynısıni size de mi sordular. Bu demek oluyor ki tek kitapcik hazırlamışlar
-
Şıklarında klinik yöntem olan bir soru vardı evet. "Bir deneyde deneycinin değişkenleri değiştirip ayarlayabildiği" diye başlayan bir soru.
-
@kgb bi tane hastalık sormuşlardı sizde var mıydı o
-
@psikologgg hocam Paranoid şizofreni sorusu vardı bu klinik psikoloji alanı değil mi
-
@ege evet. Aynı sorular sorulmuş sosyolog ve psikologlara. Sosyoloji mezunları klinik psikoloji dersi mi aldı? Nasıl bir zihniyettir anlamadım
-
@psikologgg şöyle bi durum var bundan önceki alimlarda ortak sınav yapılmış lakin tek grupta belirtilmiş sosyoloji ve psikoloji bu alimda ise özellikle 2 grup ayrılmış olmasına rağmen yine ortak sınav
-
@ege siz de itiraz edecek misiniz
-
@psikologgg tabiki hocam soruların alınmasi gereken psikoloji dersleri doğrultusunda tekrardan değerlendirilmesiyle ilgili bir itiraz olmalı ama
-
@ege hocam 30 genel yetenek genel kültürün dışında da tarih sorusu vardı sorular komple yeniden degerlendirilmeli
-
-
@psikologgg hocam genel kültür kısmına tarih girer zaten o konuda bişey yapılmaz da siz vakıfsınız sorulara psikoloji de hangi alanlardan idi sorular
-
@psikologgg tarih sorusu olması normal çünkü genel kültür genel yetenek sorulacağı ilanda yazıyordu. Ama sosyoloji mezunlarına ayrı psikoloji mezunlarına ayrı alan sorusu anlaşılıyor ilanda. Sorun psikologlara sosyoloji, sosyologlara psikoloji sorulması. Hem de 35 tane.
-
@ege genel yetenek genel kültüre tarih dersi giriyor evet ama zaten 30 tane gy gk sorusu vardı. Soru sayisina sadık kalinmamis
-
Dilekçe için bundan da faydalanabilirsiniz:
-
@psikologgg soru sayısına genel yetenek genel kültürde sadık kalınmış hocam da sosyoloji ve psikoloji aynı ağırlıkta olmasi sorun
-
@parimil duygularıma tercüman olmuşsunuz 2 bölüm mezununa da aynı soruları sormak. Sosyoloji ve psikoloji mezunlarının aynı bölümden mezun olması ve mezunlari ayni konulari görmüş kabul etmektir
-
@psikologgg Tekrar okudum “sosyoloji mezunları ve sosyoloji mezunları” yazmışım. Neyse. Siz de gönderin hocam dilekçenizi. Az olursak dikkate alınmayabilir.
-
Bu arada yanlış olan bir soru daha var. Coğrafya alanının 17. sorusuna göz atınız. Soruyu paylaşmak sorun yaratabilir diye paylaşmadan devam ediyorum. Doğru cevap 1 ve 3 olarak verilmiş. Fakat Türkiye Orta Kuşakta yer aldığından dolayı güneş ışınlarını dik bir açıyla da alamaz. Bu da sonuçlardan birisi olmalı. yani doğru cevap 1, 2 ve 3 olmalı.