Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
@sosyolog2018 hocam ben kendi alanımda 1 yanlış çıkardım en ince detayına kadar çalıştım ve sosyoloji soruları beni batırdı eminim herkes bu şekilde yaptı eğer sosyolojiyi bilsek ona da çalışır daha iyisini yapardık. O yüzden duyuruda problem var. Açıkça belirtilse bunlar olmazdı
-
Dostlar ben iibfliyim, sizlerin bölümlerinden değilim ama naçizane şöyle bir demek isterim. Sözlü cevap ile yazılı cevap her zaman farklıdır, siz derdinizi bence yazılı olarak da anlatınız. Cevabı ona göre vermek durumunda olacaklardır. Konuştuğunuz kişi dilekçe vermeyin diye de öyle demiş olabilir ama bu yaşadığınız mağduriyeti hafifletmez. Haklarımız saklı kalmak kaydıyla diyerek hukuk yolunun açık olduğunu da dilekçede belirtmeniz faydalı olacaktır. Kolay gelsin
-
Dilekce verelim.. Suan elden baska birsey gelmiyor.Insalah lehimize sonuclanir
-
Ben sosyoloji mezunuyum ve sanırım 69 doğrum var. Sosyoloji ve psikolojiyi birleştirip ortak soru sormanın mantığı nedir? Psikoloji dersini kaç kredi gördükte sınavı etkileyecek 35 sorudan sınava sokulduk? Ayrıca sosyoloji sorularında durkheim in toplumsal darbe üzerinde durduğunu düşünmüyorum cevap bence yanlış
-
@sevnev Ben de 69 doğru hesapladım. Çok yazık. Lütfen siz de dilekçe yazın ki sayımız artsın.
-
@bencede, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
@sevnev Ben de 69 doğru hesapladım. Çok yazık. Lütfen siz de dilekçe yazın ki sayımız artsın.
2013 te spor genel müd uzman yardımcılığında da 69 da kalmıştım bir daha bu sınavlara girmem demiştim yine 69 dayım. Dilekçe vereceğim bende hem adaletsiz 35 psikoloji sorusu için hem durkheimin toplumsal darbe cevaplı sorusu için
-
@bencede Dilekçeleri daha göndermedim, tamamlayıp göndermek üzereyim. Hem Psikoloji soruları ile ilgili tek tek hem de yanlış olduğunu düşündüğüm sorularla alakalı dilekçeler yazıyorum. Ayrıca Sosyoloji alanından girenlere Psikoloji soruları sorulması hakkında da bir dilekçe göndereceğim.
-
@sevnev Özel kurumların da hali belli olduğu için dönüp dolaşıp bu sınavlara giriyoruz. Bari mantıklı sebeplerle elenelim. Üniversite 1. sınıfta iktisada giriş dersi de aldık. Sosyolojiyle psikoloji ne kadar alakalıysa iktisat da o kadar alakalı. Yarı yarıya bölüp 35 soru iktisattan sorsalar da aynı etki olurdu.
-
Ben de bakanlığı aradım az evvel. Yetkili kişiye sorumluluk konularımız dışındaki sorular hakkında tek tek dilekçe yazacağımı, yanlış bulduğum sorular hakkında dilekçe yazacağımı ve alanımız dışında sorulan sorular hakkında da genel bir dilekçe yazacağımı belirttim. Komisyonun konuyu inceleyeceğini ve kararı komisyonun vereceğini söyledi. Geçmiş yıllarda böyle bir durum olup olmadığını sorduğumda ise, geçmiş yıllarda soruları yayınlamadıkları için soru iptali ile ilgili bir durumla karşılaşmadıklarını fakat bu sene kurulun bu konular hakkında detaylı ve dikkatli bir inceleme yaparak bir karar vereceğini söyledi.
-
@kgb Alan dışı konulara sorular yayınlanmasa da çok itiraz gelmeliydi. İnşallah sonuç adaletli olur.
-
@bencede haklısın. ben elimden geldiğince işin peşini bırakmayacağım. ayrıca bimer'e de alan dışı sorulardan dolayı şikayetimi belirteceğimi söylediğimde, bunu da yapın dedi yetkili.
-
@kpss09 hocam itiraz edelim. Bizzat ankara ya gidip dilekçe vereceğim. Bimer e de şikayet edeceğim. Başbakanlıktan biriyle görüştüm direkt elden dilekcemin daha çabuk sonuclanacagini söyledi. Bunun gibi olup iptal edilen sınavlar varmış
-
@psikologgg spor teftis icin sinava girmistik. Sinavdan sonra itiraz ettik alakasiz sorulari iptal etmislerdi. Yine aynisi olabilir. Itiraz edin hocam
-
@magduriibfli kaç soru iptal ettiler hocam sizde de mi alakasız sorular sordular. 35 sosyoloji 35 psikoloji vardı. Hatta 35 sosyolojinin içinde tarih sorusu da var. Belirtildiği gibi soru sayısına sadık kalinmamis . Savunma olarak 1. Sınıfta aldigimiz sosyoloji dersini soyleyebilirler ancak sinavin kaderini 35 sosyoloji sorusu belirleyemez cok sacma
-
@psikologgg Elden dilekçe vermekle postayla göndermek arasında bir fark yok yeter ki 4 nisandan önce ulaşsın. Herkes böyle konuşuyor ama ben kimsenin 2 dk uğraşıp dilekçe yazacağına inanmıyorum. Psikologlar zaten ölü taklidi yapıyor yine.
-
@parimil pazartesi ankaraya gideceğim. Bimer e yapilan soru sikayetlerini degerlendiren birinden öğrendim
-
@psikologgg Ben de dilekçe vereceğim.
Size de kolay gelsin. Google’a gsb uzman yardımcılığı yazınca bu site çıkıyor. Bizim gibi 3-5 kişiden başkası bu haksızlığın akıbetini merak edip de yazmamış diye düşünüyorum ki bi biz varız. Ya da okuyup okuyup bekliyorlar öyle. -
@parimil postayla mi gitsem yoksa ankara'ya mi gidip versem kararsiz kaldım . Dediğim gibi bimer e gelen soru sikayetlerini degerlendiren kişi daha çabuk sonuç alınacağını soyledi elden verince.
-
@psikologgg Ben bugün gençlik ve spor bakanlığıyla konuştum. İtiraz dilekçeleri için çarşamba günü mesai bitimine kadar süre var. Bu süre içerisinde ister elden ister posta yoluyla gönderilebilirmiş. Postayla gönderecekseniz yarın mutlaka verin ki postada gecikme olmasın. Ben Ankara’dayım, bakanlığa dilekçeyi elden vereceğim. Bimer’e de e-devletten başvuracağım.
Belki itirazımızı ciddiye alırlar düzeltilir, ne şekilde olursa olsun kuruma itiraz dilekçesini gününü geçirmeden ulaştıralım. -
@psikologgg sizin alanla ilgili bilgim yok hocam. Sporla ilgili 20 soru vardi 10 tanesini iptal etmislerdi. Sansinizi deneyin derim