Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
neyse arkadaşlar olan olmuş ilan gelmiş artık üzerine konuşup polemik yaratmanın mantığı yok başvuracağız gelirse gireriz. Şahsi fikrim 85 leri görme ihtimali olduğu yönünde inşallah iner oralara da o arkadaşlara da umut olur .
-
@beşiktaş1903, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
neyse arkadaşlar olan olmuş ilan gelmiş artık üzerine konuşup polemik yaratmanın mantığı yok başvuracağız gelirse gireriz. Şahsi fikrim 85 leri görme ihtimali olduğu yönünde inşallah iner oralara da o arkadaşlara da umut olur .
Hocam senin puanın kaç sıralaman kaç merak ettiğimden soruyorum. 85 lere inme şansı zor gibi yds şartı yok yani herkes başvurabilir. Aile sosyal emsal gösteriliyor ama orada yds şartı olduğundan çoğu kişi başvurmadı diye düşünüyorum.
-
@paca08 eminin doğrudur kardeşim
Benimde sana tavsiyem ulaşamadığın şeylerin “tartışması” yerine “çalışmasını” yapman. Adalet bakanlığında Tüm meslekler mevcut bu arada. Orda çalıştığını söylemen senin hakkında düşündüklerimi değiştirmez. Kişi söyledikleriyle anılır adalet bakanlığında senin gibi bir kardeşimizi istihdam etmiş olmaları ne kadar enteresan.
Neyse; amacım ve söylemlerim şahsına yönelik değil. bir yanlış “zihniyet” e yönelik doğru her zaman mutlak olmayabilir özellikle p3 ü sadece b grubu yakıştırması yapmak kesinlikle yanlış. Ergen söylemlerine gelince adalet bakanlığında çalışıtığını(tabi doğruysa ve gsb ye göz dikecek bir pozisyon da çalışıyorsan) düşünürsek senin bu p3 ilanlarına küçük düşürücü ve saldırgan tavrın bence seni ergen kılıyor. -
@paca08 eğer birbirimizin ismini ve soyismini bilirsek o zaman anlarız kimin bilgisi bu sınava yetmiş kiminki yetmemiş
-
Şu tartışmayı başka başlık acarak devam edin beyler. Burada bu başlığın ana teması olan gsb uzman yard. hakkında yararlı şeyler görmek istiyoruz. Yanlış anlamayın çoğunu da okumadım yazdıklarınızın(ne üzerine olduğunu anladım) fakat tartışma konusunu başka bir mecra ya da konu başlığına taşıyın lütfen.
-
@nfs haklısın dostum️
-
@aday-memur Ben almadım ki neye ulaşmak istediğimi söylemedim. Ya nasıl böyle puan türüyle alım yaparlar puanım yetmiyorda demedim. Görüşümü belirttim benim dememe gerek var mı p3 puanı B gruplarında kullanılıyor. Bir dershaneye gir git istediğin hocaya veya öğrenciye sor sanki onlar başka bir şey söyleyecek. Neyi neden kabullenmiyorsun anlamadım. Birde sanki ben sana bunu kabullenmek zorundasın diye dayattım. Birde sana çalıştığım yeri gel misafirim ol diye söyledim amacın ne anlamadım. Neyse bu konu çok uzadı. Benle tartışacağına sınava hazırlan diyorum onada kızıyorsun. Sen ve senin gibileri kaale alanda suç zaten.
-
@paca08 senin garip eleştirilerinin olduğu her yerde benim gibi biri ilelebet olacaktır güzel kardeşim neyse insanlar bu foruma bizim yazışmalarımızı okumak İçin girmiyorlar bekleyelim bakalım neler getirecek hayat bize bu arada beni muhattap aldığın İçin kendimi çok değerli hissettim hay sen yaşa ️
-
@aday-memur, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
@paca08 senin garip eleştirilerinin olduğu her yerde benim gibi biri ilelebet olacaktır güzel kardeşim neyse insanlar bu foruma bizim yazışmalarımızı okumak İçin girmiyorlar bekleyelim bakalım neler getirecek hayat bize bu arada beni muhattap aldığın İçin kendimi çok değerli hissettim hay sen yaşa ️
Senin gibiler mi tamam sensin anlıyorum. Seni muhatap almam gerçekten hataydı burasıda iyice maçkolik forumuna dönmeye başladı. Bu sözümden yöneticilerimiz alınmasın ama memurlar.nette yazıp çizmiyorsak bir sebebi var. Burayıda aynı tip insanlar doldurmaya başlamış bile sayılar şu anda az ama yapacak bir şey yok. İnsanın midesi bulanıyor. Bu konuyla ilgili başlık açmayıda düşünüyorum.
-
@paca08 buna emsal olacak sınav kamu gözetim kurumunun sınavı olabilir 300 kişi çağırdı 86.1 ile kapattı yanlış hatırlamıyor isem ki o sınav ilk ilandı şuan da yerleşenler görmeyenler umudu kesenler vs olacağı için düşecektir tabi bu benim şahsi fikrim
-
@paca08 insanın midesi senin gibi bencil zihniyetleri az da olsa burda görünce bulanıyor. Bu forumu daha fazla kendine benzetmeden yazışmalarına son ver kimse senin bencil tavır ve söylemlerini çekmek zorunda değil. Sayende ilk kez biriyle münakaşa ediyorum bu forumda. İnsan gerçekten sabır küpü de olsa böyle insanları görünce tutamıyormuş kendini Nasıl bir zihniyettir yarabbi. Bu forumu düşüncelerinle kirletmeyi ve insanları rahatsız etmeyi bırak. Onun yerine buyur özele gel ordan konuşalım kimse seni çekmek zorunda değil.
-
@aday-memur, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
@paca08 insanın midesi senin gibi bencil zihniyetleri az da olsa burda görünce bulanıyor. Bu forumu daha fazla kendine benzetmeden yazışmalarına son ver kimse senin bencil tavır ve söylemlerini çekmek zorunda değil. Sayende ilk kez biriyle münakaşa ediyorum bu forumda. İnsan gerçekten sabır küpü de olsa böyle insanları görünce tutamıyormuş kendini Nasıl bir zihniyettir yarabbi. Bu forumu düşüncelerinle kirletmeyi ve insanları rahatsız etmeyi bırak. Onun yerine buyur özele gel ordan konuşalım kimse seni çekmek zorunda değil.
Özelden yazdım sana zaten burada insanları rahatsız etmeyelim diye sohbet bölümüne bakarsan anlarsın burada şovanizm ile hareket ediyorsun. Benim bu tür hareketlere ihtiyacım yok ama belliki senin kendini kanıtlama ihtiyacın var.
-
@paca08 ben kendimi yalan atarak kanıtlamaya çalışmıyorum en azından güzel kardeşim
-
@bcd olurdu belki ama alan konuları genelde kurumuna göre değişiyor ya.hani bi kurum cezayı önemsemezken öbürü klasik sınavında yüksek puanlı soruyor o yüzden alan bilgisini kurumun ölçmesi bi nebze mantıklı geliyor bana.
bir de bizim neye nasıl çalıştığımız kimin umrunda oldu ki arkadaşım. bu sistemin de sağlam bir tarafı yok tam olarak . hepsi diğerinden beter. ben aktüerya mezunuyum istatistikten giriyoruz her sene bambaşka konulara takıyorlar verdikleri konu dağılım yüzdelerine uymuyorlar mesela. hatta o yüzden denetmenlikte istatistik puanları yerlerde geziyor. en çalışkan bile pek bişey yapamıyor belli müfredat yok diye. hepimiz için zor bir süreç . ama gk gy ye biraz bile emek verince hiç olmazsa ptt gibi yerler olabiliyor. allah kolaylık versin gönlünüze göre versin -
@genclerbirlikli p48 p3 saçmalığından daha iyidir en azından
-
@genclerbirlikli daha mantiklıdir
-
Arkadaşlar Kamu Gözetim Kurumu alımında P2 puanımla başvurmuştum. 300 kişi gircekti sınava 280 290 civari girmiştim puanım 86.1 idi. Şimdi birçok kişi başka sınavlara girmiş yerleşmiştir belkide. Ve P3 ten alım yapacak. P3 puanımda 86.4 Gelir sanırım yada sınırda kaybederim. Bence 84 ve üzeri herkesi şansı var. Sınava girmeyenler,umudunu kaybedenler,başka bir kuruma girenler vs diye sıralarsak bayağı bir kişi sınava başvuru yapmaz diye tahmin ediyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda. Zor bir süreç gerçekten.
-
@suayipgzc hocam en sonlarda umudunu kaybedenler yazmışsınız da 90 alan adam umudunu zor kaybeder bence, ayrıca atanan/kazanan kişi sayisi da bir hayli az. Rtük, rekabet ve kgk toplamı 50 eder anca ve hepsinin de p3 ü yüksek diyemeyiz(kgk hariç) .
Yani işin özü önden fazla kişi gittiğine pek katılmıyorum, p3 ve yds isteyen aile bakanlığı 60 kişiyi 87 ile kapattı. Bence bu da en az 86 yla kapatır. Tabi şartları uyan herkes başvursun 2 gün sonra manipülasyoncu iftirası yemek istemem. -
@genclerbirlikli Hocam ben kgk örneğine göre çıkarım yapmıştım. Muamma tabiki. Kesin bi ön yargıda bulunmak zor. Tahminimi söyledi. Haklı olabilirsin sende
-
burası kaçla kapatır? öngörüsü olan var mı?