PTT Personel Alımı 2018
-
"14- Sözlü sınava, yazılı sınav puanı esas alınarak en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen pozisyon sayısının üç katı aday çağrılacak olup son adayla aynı puana sahip olan adayların tamamı sözlü sınava alınacaktır."
gişe için sözlü mülakat yok ,psikometrik teste sadece alım kadar kişi mi yoksa onada 3 katı aday mı çağırılacak ? bilgisi olan var mı yazarsa çok sevinirim -
Sınava katılım sayısı ile bilgi talebime günler sonra gelen yanıt: "Talebiniz Bilgi Edinme Hakkı Kanununa aykırı olduğundan bir işlem yapılamamıştır."
-
@cem yaşı biraz eski olanlar bilir eskiden çok gizli bir şey değilse vatandaş bir şey istedi mi hemen bilgi temin edilir yollanırdı şimdi saldım çayıra mevlam kayıra idare şeffaf olmak gibi bir kaygı taşımıyor.
-
ARKADAŞLAR AKŞAM TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
Bir supriz gelir mi ?
-
@cem, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Sınava katılım sayısı ile bilgi talebime günler sonra gelen yanıt: "Talebiniz Bilgi Edinme Hakkı Kanununa aykırı olduğundan bir işlem yapılamamıştır."
Devlet sirri miymis , vatanin butunligu icin tehlike mi arz ediyormus yoksa özel hayatin gizliligine mi dokunuyormuş !!?
Bu kurumlar varya olmaz olmaz.
-
@cem son dönemde yazılan on bilgi edinme başvurusunun 8ine gelen cevap bu yönde.
-
@richie-rich aynen öyle, bu seferlik ucuz kurtuldum diyelim...
-
Hiç de yarın açıklanacakmış gibime gelmiyor ama hadi inşallah yarın açıklanır şu sınav
-
Gazinin sitesinde mi yayınlanacak sonuçlar ?
-
@irem ptt sayfasında açıklanır diye düşünüyorum.
-
Heyecan yaptı inşallah 81'lere düşer
-
@bayke 70'e kadar düşsün de, herkesin gönlü olsun
-
@mert88 70’e düşmemesi büyük sürpriz olur hocam.
-
Açıklandı beyler, bayanlar !
-
@asimus ptt sayfasinda da gazisem de de yok duyuru aciklandi mi emin misiniz
-
Ya arkadaşlar yok duyuru nasıl açıklandı hani
-
@north-remembers sukur bir an teknoloji ozurluyum sandim yok bi duyuru sanirim dalga gecio arkadas
-
-
Duygu hocam aciklanmamis.