PTT Personel Alımı 2018
-
En azından hangi zaman diliminde açıklanacağı belli guy gibi süründürmüyor
-
@bayke Ölüyü gösterip, sıtmaya razı ediyorlar desenize Bu sınav sonuçlarının geç açıklanması, hedef belirlemek konusunda kararsız bırakıyor. Yani bilsem ki barajı geçememişim, Ptt'den ümidi kesip takip etmeyi bırakırım ve diğer sınavlara odaklanıp canla başla çalışırım. Ama bu kadar uzattıkları zaman insanların motivasyonlarını törpülüyorlar. Teknik kabiliyetleri yetmiyor olsa anlarım ama bu sınavın bu kadar uzun sürede açıklanmasını teknik kabiliyetle açıklamak mümkün değil. Keşke bu kadar eziyete maruz bırakılmasaydık.
-
Sürekli ptt ik duyurular sayfasını takip etme gereksinimi hissediyorum ve biraz önce duyurular kısmındaki yazıların rengini kırmızıdan, turkuaza çevirdiler. Ne hallere soktun bizi Ptt
-
@mert88 hocam ben de gib ve ptt ik'yi takip ediyordum ama eylül 20 tarihinin seslendirilmeye başladığı günden beri pttyi takip etmeyi bıraktım kafam rahat
-
@duyguuu37 Kişilik testini PTT yapacak. Testin içeriği şu an net değil fakat bilimsel bir test olacağını düşüncesindeyim. Elenme oranının çok az olacağını ve sözlü mülakattan çok daha hakkaniyetli ve adaletli bir çözüm olduğunu da ayrıca düşünmekteyim.
-
@yalcinsakar tesekkur ederim insallah dusunceniz gibi olur:)
-
@duyguuu37 arkadaşım dedüğine katılıyorum elenme oranı çok çok az olcak ve sözlü mülakata göre çok daha adil olcaktır. Keşke bide açıklama tarihi belli olsaydı inşallah beklediğimize değer de olumlu sonuçlar alırız
-
@umutlu-bekleyiş ptt attığı tweette 20 eylülde açıklayacağını duyurdu.
-
@irem hafi inşallah olumlu sonuç alırız
-
Bu yıl ptt alim yapar mı ve ne zaman alım yapar sizce ?
-
@keynesin-faizi haci abi biz girdgimiz sinavin nezaman aciklanacagini bilmiyoruz valla
-
@keynesin-faizi 2018 de başka alım yokmuş zaten halihazırda sınava girenlerin sonuçlarının açıklanması mülakatlar işe alım vs derken 2018 yıl sonunu bulurmuş. Bir dahaki alım 2019 da.
-
@bixi 20si diyorlardı
-
@genclerbirlikli insallah
-
@bixi tweetten bahsetmişler hocam yukarda
-
@genclerbirlikli evet onda haberim var ama kuruma ne kadar guvenilir o yuzden dedim
-
@genclerbirlikli ben o tweeti göremedim hocam ptt'nin hesaptan öyle bir şey paylaşılmamış. Birine cevap olarak verilmiş bir şey mi?
-
@arocey baktım da ben de göremedim
-
@irem nerde hocam bu twit
-
https://twitter.com/pttdestektakip/status/1037203286410059776?s=21
şu link sanırım . bunun gibi birkaç tane daha cevap vermişler