PTT Personel Alımı 2018
-
@duyguuu37 aradımda açmıyolar başka numara varmı ben 56 09 u aradım
-
@ucanbalon 03125095000 bende bunu ariyordum ama personel cevaplamiyor malesef yogun bir talep de yok ziraat basvurularinda guncellemeler oluo ben istanbul dan ankaraya alacam daha rahat donusum olur en azindan ptt icin
-
arkadaşlar bu sınavı erteletmeye çalışıyorsunuz da 2 eylülde de kaymakamlık sınavı var, bir an önce ptt nin aradan çıkması lazım, sınavı erteletmek benim işime gelmez açıkcası ha illa tarihi değişecekse öne alınması lazım, kpss den 1 hafta sonra filan olsaydı şahane olurdu.
-
Haklisinjz hocam aslinda dusununce bayag yigilma dediginiz dogru kpss den once ya da sonra olsa guzel ama artik agustos ve eylul icin otelenecek yer yok ilk etapta bende elestirel gozle baktim ama dusununce mecbur katlanacagiz,yorgunluk yol derken girmeye calisacam ben 2 sinavada
-
Arkadaslar sizce uzman yardımcılığı sinavi Ankara’da mi olur yoksa ikamet ettigimiz ilde mi?
-
@b-ays Ankarada olacak kılavuzda yazıyordu zaten
-
@b-ays Gerçi pardon sınav demişsiniz çalışma yeri olarak okumuşum onu bilmiyorum
-
@b-ays sınavı gazi yapıyor başka bir de olması mümkün mü?
-
@burcuburcu Diğer ünvanlardaki bölümler için farklı illerde yapılacak sınav ancak uzman yardımcılığını bilmiyorum
-
@valentinus sadece soruları mı gazi hazırlayacak acaba?
-
@burcuburcu Aynen, Ankara için sınav orada olur muhtemelen
-
@valentinus bi de basvuru sayisi digerine nazaran az oldugu icin Ankara’da yapmasi yuksek ihtimal diye düşündüm ama emin olmadigim icin sorayim dedim
-
@b-ays Aynı şeyi ben de merak ediyorum. 11'inde Ziraat sınavı var çünkü. İkametim istanbulda Ziraati de İstanbul seçmeyi düşünüyorum. Ama Ptt gider de sınavı Ankara yaparsa durduk yere uğraşacaz yollarda.
PTT'nin sitesinden sordum bunu durumu da bakalım cevap gelecek mi -
Ptt uzmanlik mi vmy mi ? Vmy nin sıkıntılı yeterlilik sürecini ve çöp mevzuatini dusunerek ayrica ikisinin de mali haklarıni gözönüne alirsak nasıl kiyas yaparsiniz arkadaslar?
-
@shady1 mali olarak tartışmasız vmy daha iyi. Ama belki de daha stabil çalışma ve vmy ‘ye nazaran daha rahat çalışma ortamı diyorsan da ptt bence.
-
@fagam91 ptt nin iyi maas verdigini söylemislerdi hocam. postaci bile 3 küsür bin aliyomus . Uzman yardimcisi 4ten az degil .
Vmy nin atandiktan sonraki kismi sıkıntılı o beni düşündürüyor. Bir tane bu mesleği seven , sıkıntısindan bahsetmeyen kisi duymadim. Baskici üstatlarin oldugu ve yillarca yeterliligi engelleyen bir kurum bu. Memurluga dusenleri biliyorum. Mevzuatı da kariyer meslekler icinde en karışık ve en dağınık olan kurum .
-
@shady1 ben ptt uzmanlık seçerdim açıkcası
-
@shady1 ptt kara delik gibidir içine aldığını yutar. vmy ne kadar karışık mevzuatı katı üstatları olsa da itibarı olan bir meslektir. vmy ezer geçer karşılaştırmaya değmez.
-
@shady1 maliye cok mudahale edilen bir kurum,uyuyup uyaninca mufettjs unvani olanlar gorduk,calisanlar sitemli isler yogun,maliyede degersiz olduklarini soyluyorlar,ptt uzman yardimciligi ise hakkinda pek bilgi yok,mufettis yardimciligi kadrolari maas ve ozluk hakki olarak iyi,neticede uzman yardimciligina belli bir dil puani ile gireceksiniz duz memurluga dusme yok il il dolasip yilan hikayesine donen teftjsler yok,uzman yardimciligi hakkinda net birkac sey bulabilsem kesin ptt derdim ama yanlis yonlerdirme yapip hakkiniza girmek de istemem,neticede vmy de bir kariyer meslegi
-
@genclerbirlikli hocam dmk'ya tabi olmayacak ptt'ye girenler. o yüzden vmy daha önce düşünülmeli.