PTT Personel Alımı 2018
-
@irem guzel tahminler yapmis anladigim kadariyla banka sigorta vb diye ayirirken basvuran bolum mezunlarinin da sayisini dusunmus
-
@amorro-robinson Bilgim yok paylaşılanı paylaştım ne kadar doğru olur bilemem, ama büyük ihtimallede bu şekilde olur. Çünkü yalçın beyin birçok paylaşımı çıktı.
-
@irem hocam kim bu yalcin bey:)
-
@duyguuu37
PTT İdari Hiz. Sözleşmeliler Derneği'de çalışıyor,Posta ve Telgraf Teşkilatı'da çalışıyor -
@hussle şuan 2 tane soruda hata var sanırım biri mülteci, diğeri de mantık sorusu bunun ikisine itiraz edilemesi gerekiyor.
-
Arkadaşlar ankara gişe(pazarlama) doğru sayılarınızı buradan paylaşabilirsiniz https://forum.tercihiniyap.net/topic/4415/ptt-gi̇şe-pazarlama-ankara
-
Arkadaşlar uzmanlık için 75 tane kesin +5 tane de hatırlayamadığım soru var. Mülakata kalma şansım var mıdır? Yüzde kaötır varsa? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@irem bu tahmin tutarsa izmir pazarlama için 70 doğrum var hiç şansım yok
-
@tostsos gayet ihtimal dahilinde mülakata kalmanız hatta ille de sayısal veri istiyorsanız yüzde 51 ihtimalle mülakata kalırsınız. Benim şahsi düşüncem tabi bu. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@orion barajı geçer listeye girersin eğer puan yüksekler alımı olmazsa yedeklerden belki alınırsın, hepimiz bekleyip göreceğiz.
-
https://www.youtube.com/watch?v=N4TsLa9EeUs&feature=youtu.be soruları değerlendiriyorlar burda
-
@fagam91 benim de 70 doğru 30 yanlışım var sizce şansım var mı?
600 kişi yüksek bir sayı ve barajı indirirler gibi geliyor çünkü geçen sene ziraat katılım 71 ile kapadı ve 280 kişi cagrilmisti -
Arkadaşlar uzmanlık için soruyorum 2 sorunun iptali olursa bu iki soru herkes icin mi iptal olur yoksa baraj 68 olup 98 soru sorulmuş gibi mi varsayılır
-
@roadrunner sanırım herkese doğru olarak sayılacak, ama itiraz edip iptalini isterlerse
-
@fagam91 eyvallah teşekkür ettim.
-
@roadrunner hocam barajın düşürülmeyecrği söyleniyor. Puanınızın yetip yetmeyeceğini bilmiyorum benim de o konuda biraz sancım var. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
Arkadaşlar en son halk bankası sınavını hatırlayan var mı? O sınavda çok zor değildi ama puanlar düştü
-
@1acar1 o sinav zordu hocam ptt ye kiyasla cok daha saglam bir sinavdi
-
@tostsos kim soyledi acaba? Açıkçası bi korku sardı içimi tam sınırdayım:)
600 kişinin 70 üstü olacağını sanmam çünkü ingilizce gerçekten belirleyici ve alanına çok guvenenler sayistaya girdi sonra ziraat sinavi da gecen sene100 soru ve kpss sonrası yapıldı ve cogu kişi girmişti o sınava 71 ile kapadı sayı 280.İnsallah baraj düşürülür 600 dolmazsa -
@1acar1 evet 50 ye kadar düşmüş diye duydum sanırım hukuk zormuş ama pttden kesinlikle zor degildi diyenler var benim gibi sınırda kalanlar umudu hmn kesmeyin bnce Insallah biz de 600 de yerimizi alırız