PTT Personel Alımı 2018
-
Malesef benım olmamış . sadece asli ve yedek e yerlestıremedınız yazıyor liste vs hiç bişey yok
-
@mert88 kardeş hiç bir şey yok eski puan sayfası var bir şey kaçırmadın yani
-
Ben baktım arkadaşlar, uzman yardımcılığı için 77.5 ile sözlü mülakata kalmışım. Fikir edinmek isteyen olabilir.
-
Açıldı tekrar sayfa
-
66 puan kazanmadı
-
istanbul gişe puan 87.76 sonuç 1. yedekmiş
-
Arkadaşlar esk8 sayfanın birebir aynisi en altta yaziyor sonuç. Uzmanlık için bir sıralama yok en azından ben göremedim.
-
Aynen ben de baktım şimdi. 73le mülakata kalmışım ama sıralama yok. Bu kadar ayıp olmaz ya, sıralamayı nasıl yazmlar anlamıyorum
-
76.53 uzmanlık için kalmışım
-
Uzman yardımcılığı 74,5 mülakattayim, herkese başarılar
-
Ankara pazarlama
puan 79,59
yedek 148
90la kapatmış galiba -
Uzman yardımcılığı 82,65
mülakat ne zaman olur ki acaba? -
Sıralama yok bisey yok liste yok şaka gibi gerçekten çok şeffaf bir açıklama oldu . 80 küsür puandı kazanamamışım . Tebrik ederim kazanan arkadaşları hayırlı olsun
-
Sözlü sınava katılmaya hak kazandınız. Sözlü sınav konuları, yeri ve tarihi http://ik.ptt.gov.tr internet adresinde bilahare yayınlanacaktır. Ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Başarılar dileriz…
Uzmanlık 75 ile hak kazanmısım... Kim bilir mülakat ne zaman olur..
-
Benim de sivas gise bankacilik kazanmisim asil olarak nasil oldu anlamadim:) psikmetrik test icinde 1 yil bekletir mi aceba ptt
-
Uzm yrd 83 le mulakata kaldik da Allah bilir ne zaman !
-
72,45 ile uzman yardımcılığı mülakatına kalmışım.
-
81.63 uzm yard. olumlu, Allah yardımcımız olsun.
-
Uzmanlıkta barajın altına düşüldü mü acaba
-
uzman yrd. 85.71 ile mülakata kaldık bakalım hayırlısı olsun, çok şeffaf bir kurum bütün işleri önceden belli gerçekten her şey çok güzel planlanmış. Herkese hayırlı olsun.