PTT Personel Alımı 2018
-
biraz daha sabredin arkadaşlar az kaldı
-
@bayke, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Arkadaşlar ptt'nin bahsettiği psikometrik test bu sürecin kendisi olabilir mi?
Yönetici arkadaşlar 'çerçeveletip' sabitlesin bu iletiyi. Böyle başarılı bir gözlem pek fazla karşımıza çıkmaz.
-
@cem Hocam çok gevezelik etmek istemiyorum ama benim asıl korkum mayıs ayındaki ilanda "atanmaya hak kazanan adayların atama işlemlerine en geç 1 yıl içinde başlanacaktır" ibaresi.Eğer bu ifade de doğru çıkarsa hepten yandık
-
zaten belli puanlar ne uzattılar ya.
-
Bu ileti silindi! -
facebooktakiler aramış akşama doğru açıklanacakmış öyle yazmışlar
-
Cok adil bir yaris oluyor gercekten benim o kadar beklentim yok ama bu bildirimleri okuyup bekleyenleri gordukce su sisteme deli oluyorum.
-
İlan ilk geldiğinde ekime kasıma mülakatlar biter işe başlarız diyordum... Nereden nereye...
-
Bi açıklansa da sevinsek mi üzülsek mi bilsek
-
@burakkcbn belki puanlar belli degildir hocam :)))
-
Saat 17:00'a kadar bekleyeceğim daha da açıklanmazsa 17:05'e kadar telefonu elime almayacağım, bu nedir ya?
-
Bu kadar süre bile beklenmesi saçma geliyor.Sonuçlar açıklanalı 1 ay olmuş.Itiraz için bu kadar süre bekletilir mi o kadar insan bekliyo yazık yani.Insanın aklına başka şeyler gelmiyor deil.
-
@ultrasfelicita Süreç şeffaf olmadığı için tartışmaya açık hocam belkide öyledir :)))
-
Mesai bitti.
-
@tax biz de bittik.
-
https:// www. memurlar. net/haber/783621/ptt-asil-yedek-siralamasini-bu-aksam-ilan-edecek.html?amp=1 ARKADAŞLAR 18.30 AÇIKLANACAK DENİLİYOR
-
@generalgeneral pek samimi gelmedi bu bana hocam
-
sonuçların açıklandıgı gece gibi olacağa benziyor
-
Hayırlı olsun
-
Hata veriyo