PTT Personel Alımı 2018
-
@grikaban Ben de "kadar" diye okuduğumu hatırlıyorum kesinlikle açıklama revize edilmiş.
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklanmadan sistemdeki mantik hatalarini tekrar hatirlatmak istiyorum.
1.Ikamet olayinin mantiği ne ve kime hitap ediyor?
2.Baraj puanlari neye göre belirleniyor?
3.Gişe icin girenleri genel yetenek genel kültürden sorumlu tutan ve baraji 60 belirleyen sistem; mühendisi,mimari alan konularindan sorumlu tutup baraji neden 70 belirliyor?
4.Baraj puanlarinin asla esnetilmeyecegi söylendi.Misal Çorumda Mühendis adaylari eğer 70 barajini geçemez ise kadronun boş kalacagi söylendi.Şimdi size soruyorum ankarada istanbulda 70 barajini gecen ve yerlesemicek olan adaylarin bos kalan diger illere yerlestirilmemesi etik midir?5 bin alim icin 100 bin basvuru yapilan bir ulkede,issizligin had safhada oldugu bir ülkede bir kurumun gerekirse kadro boş kalir demesi etik midir? -
Sıralamaları açıklarlar inşallah. Pek ümitli değilim gerçi
-
@mert88 Hocam uzmanlık için girdiniz sanırım, puanınız kaç acaba?
-
Nasıl bir kurumsa duyum falan da alamıyoruz hiç sızıntı yok
-
@ultrasfelicita o kadar hakli ki sorularniz hocam keske kuzum bunlara yorum getirse
-
@tax kuzum değil kurum pardon
-
Bi de sonuçları kişisel sayfa da öğreneceksnz demişler ptt ik dan. Liste olmaz denmiş. Ne kadar şeffaf olur sizce?
-
@ymerecak, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Bi de sonuçları kişisel sayfa da öğreneceksnz demişler ptt ik dan. Liste olmaz denmiş. Ne kadar şeffaf olur sizce?
ülkede şeffaf olan herhangi birşey var mı ki zaten...
-
@uengineer ozaman hangi şehir kacla kapattı bilmiycez galiba.Istedigi sokcaklar
-
@tax daha sonra açıklancak diyorlar illerin kacla kapattığı
-
arkadaslar izmir düz gişe-pazarlama grubumuz.../
-
@beyhude 72-73 gibi birşeydi, inan net hatırlamıyorum. Araya o kadar çok zaman girdi ki, puanımı unutmuşum.
-
@ymerecak hayırlısi olsun hocam
-
Bir an önce açıklansa da öğrensek ne oldu ne olmadı. Sınav olalı kaç ay oldu.
-
Bugün de umut yok.
-
19 una kadar dediler yine son güne bıraktılar anlaşılan
-
Saka gibi bir surec..
-
@mert88 Anladım hocam inşallah kazanırız
-
Anacuğum kızım boşver 2 kişilik ilan için başvurma o kisiler de bellidir zaten ne bekliyosun ki demişti keşke dinleseydim boşuna strese giriyorum ya saçma sapan bir umut işte bizleri bu şekle sokanlar hesap veremesin inşallah