PTT Personel Alımı 2018
-
Gişedeki arkadaşlar bu hafta belli olacak en azından... Uzman yardımcılığı için daha mülakat vs. yapılacak...
-
@öğrenci aynen surec bu kadar yavas olursa vay halimize. Mulakat güvenlik soruşturması vs vs boyle yavas giderse kalifiye eleman falan kalmaz
-
ya bu sistem çok saçma ama. herkes cuma günü açıklanacağını söylüyor. o zaman neden 19un kadar diyorsun değil mi. hep girip bakmaktan usandım valla.
19unda de o güne kadar girip bakmayalım. hayret bir şey ya -
@b-ays Aynı şeyleri düşünüyorum da sonra bakınca kpss açıklandı kaç ay geçti doğru düzgün ilan gelmedi. Daha kötüsü gelecek gibi de durmuyor.. Burayı bekleyen uzman yardımcısı adaylarının büyük kısmı halen beklemede...
-
@irem inşallah hocam hepimizin hakkında hayırlısı olsun bu hafta belli olacak bakalım
-
Persembe gece acıklıycaklar bence his
-
@rlg, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@yenyeniden, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@rlg ???
Kyk hocm.
Himm nasil mennun musunuz?
-
1840 yılında kurulmuş bu denli köklü bir kurumun yürüttüğü sınav sürecinin her seferinde böyle amatörce olmasına anlam veremiyorum, 12 agustosta sınav oldu 60 günden fazla geçti hala kim kazandı kim kaybetti belli değil üstelik alımın çoğu zaten kendi personeli içindi. 19 ekime kadar dediler ama açıklamak için 19 ekimi bekliyorlar heralde ozaman niye 19 ekim demiyosun da "kadar" diyosun. cidden inanılmaz.
-
Süreç çok uzadı hadi gişelerin bu haftaiçi belli olacak daha uzman yardımcılarının mülakatları var beklemek gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun
-
https:/ /yalcinsakar.blogspot.com/2018/08/ptt-personel-almlar-hakknda-2018-27.html?m=1
-
Hadi
inşallah hayırlısı ile kazanırız Allah nasıp etsın bize amin -
Arkadaşlar merhaba ticaret il müdürlüğünde sözleşmeli olarak işe başlarsak aynı yıl içerinde ptt ye geçiş yapabilir miyiz ptt ye geçişte sıkıntı olur mu
-
@kun sozlesmeliden sozlesmeliye gecis skntılı diye biliyorum hocam ama emin degilim.
-
@tax ptt ilanında, ''Şirketimizin Merkez ve Taşra Teşkilatına, 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın "Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde Çalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca istihdam edilmek üzere (Ek-1) listede ili, unvanı, adedi ve nitelikleri belirtilen pozisyonlara idari hizmet sözleşmeli personel alınacaktır. '' burda yazana göre sıkıntı olmaması lazım ama bakanlığa sordum onlarında bi bilgisi bulunmuyor malesef
-
@tax sözleşmeliden sözleşmeliye istifa ile geçiş oluyor forumdan geçiş yapan arkadaşlar oldu.
-
@aliveli dogrudur hocam
-
yanlış alarm veriyordum az daha arkadaşlar kusura bakmayın.
-
@hegia-sophia Bir gelişme mi var hocam
-
Diyarbakır düz gişe kaçta kapatır acaba
-
@beyhude bi yazılı sınav sonuç kağıdımı görüntüleyim belki 'Bug'larını yakalarım sonuç linkine attılarsa diye dedim ama görüntülenemiyor gibi bir sonuç çıktı arkadaşlar bir bakın sizde de aynı mı diyecektim ki TC yi yanlış yazmışım