PTT Personel Alımı 2018
-
Açıklansa da kurtulsak hala açıklanmamış az önce baktım
-
Bu sene ptt alım yapar mı?
-
Sinav sonucunu bu kadar zaman aciklamayacak ne yaşadılar aceba
-
Eğer yine biseyler dönüyosaa pess artıkkk
-
En geç 19 da dediler galiba o en geç ve en son saati beklicekler öldük artık bekelemekten ya 66 gün oldu
-
@umutlu-bekleyiş duman olduk
-
Bugün açıklanacak listeye de itiraz süresi verirlerse hiç şaşırmam artık
-
@bayke yok artik olur mu boyle sey
-
@duyguuu37 Ağzımdan yel alsın hocam mizah amaçlı yazmıştım
-
@keynesin-faizi, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Bu sene ptt alım yapar mı?
Yapabilir.. Bu alim aciklansin 5/6 ay sonra tekrar alima cikar gorusundeyim.
-
@rlg acaba yine ikametgâh saçmalığı olacak mı benim bulunduğum şehir 1 kişi aldı diye başvurmadım ne kadar saçma herşey zamanla sacmalasiyor
-
Ptt bi imla hatası yapmadıysa 19una kadar açıklanacak diyor. Yani bu gün açıklanması lazım. Bence gece açıklanır ptt yoğunluğu kaldırmıyor
-
Bu PTT hiç işi bilmiyor. Hiçbir şekilde aday kaynaklı olmayan, hatalı soru sorup buna itiraz için de adaydan para talep edildiği sistemde, PTT de 'kampanya' yapacak: Sınav sonucunu 1 hafta erkenden öğrenmek isteyen 30 lira, 3 gün önceden öğrenmek isteyen 15 lira verecek. Toplu taleplerde indirim de yapacak ya da instagram'da PTT sayfasını takip edeni, 'like' atanı takip ederim, sonucunu da erken açıklarım diyecek.
-
@ymerecak Evet aslında hep cuma diye düşünüyoruz ama kadar dediğine göre bugün açıklanması gerek
-
@ymerecak 19' una kadar dememiş hocam. En geç 19' unda demiş. bu demek oluyor ki 19' u mesai bitimi 16.59' da bir ihtimal açıklarlar.
-
Ben bu gece umutluyum inşallah kesin listeye itiraz olmaz
-
@ymerecak inşallah hocam umutlarımız o yönde...
-
@grikaban ben de kadar diye hatırlıyorum Ptt sonradan duyuruda küçük bir oynama yapmış olabilir.
-
okadar bekledik bir gün daha sabrederiz artık napalım bundan sonraki süreçdede bir yıl içinde diyor o bir yılın bitmesini beklemezler inşallah
-
@hoffafd birazevvel tekrar kontrol ettim hocam. "En geç 19.10.2018" ibaresini kullanmışlar. Dediğiniz gibi sonradan sihirli bir dokunuş yapmış olabilirler.